Alvydas_Audine 97 Parašė Sausis 20, 2015 Sveiki GreeSide Forumo lankytojai, dalinuosi su jumis keliais savo kurtais avatarais, galbūt kaikam patiks kaikam ne. Tačiau įspėju jog nesu profesionalus avatarų kepėjas, kadangi su PhotoSop dirbu dar neiilgai.1. Merginos Čia paspausk2. Kito pobūdžio avatarai.P.S Jai patiks pirmieji prikelsiu maždaug tokio stiliausNa jai patiks bus update . Vertinkit bahūrai. PaularDo Jeremy_Warning. Augis_Image 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 20, 2015 LAbai gražus avatarai ,sėkmės tobulėjant,dedu rėpą tau už pastangas viena psiimsiu į koplektas Life_Stile Alvydas_Audine Edva_Hesnas 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 20, 2015 Na labai jau daug matytų manau jie yra ne tavo... Nes dauguma jau mačiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 20, 2015 Na visai gražūs avatarai,taip ir toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 20, 2015 Tikrai neblogi, bėja sekmės tau ateityje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alvydas_Audine 97 Parašė Sausis 20, 2015 Na labai jau daug matytų manau jie yra ne tavo... Nes dauguma jau mačiau. Sveikas tai gal matyti todėl jog manau visi parėjo čionais iš kitų projektų ir jie buvo pasidalinti sejąjame mano projekte. P.S Mano ne savo nekelčiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alvydas_Audine 97 Parašė Sausis 20, 2015 Na visai gražūs avatarai,taip ir toliau. Dėkoju. Tikrai neblogi, bėja sekmės tau ateityje. Dėkoju už išreikštą nuomonę, pasistengsiu žinomą tobulėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 20, 2015 Avatarai gražūs, bet merginų tema jau atsibodusi. Automobiliai ar gamta gerai būtų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 20, 2015 Nu kaip ir visi man grazus avatarai mldc daugiau tokiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Sausis 20, 2015 Viena nerealų avatarą radau! Ačiū tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 20, 2015 Visai nieko. Ačiū kad daniliesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Sausis 20, 2015 Yra ir gražiu patiko man :PP Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 20, 2015 Kai limpa, tik paspaudžiau iš karto stajakas. Matt_Moretti Jack_Mini Alvydas_Audine 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alvydas_Audine 97 Parašė Sausis 20, 2015 Avatarai gražūs, bet merginų tema jau atsibodusi. Automobiliai ar gamta gerai būtų. Na kaip minėjau atitinkamai įvertinsite ir bus kita tema Nu kaip ir visi man grazus avatarai mldc daugiau tokiu Tai jai patinka tai ir spausk patinka nestumk dūros Bus daugiau Viena nerealų avatarą radau! Ačiū tau Dėkoti gali ir paspausdamas knopke patinką Ačiū Visai nieko. Ačiū kad daniliesi. Nėra už ką dėkoju už nuomonę. Yra ir gražiu patiko man :PP Patiko mygtuką užmiršai turbūs spustelt jai sakai kad patiko Kai limpa, tik paspaudžiau iš karto stajakas. Geras išsireiškimas man patiko Dėkoju. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 20, 2015 Neblogų čiolkų yra , šaunu kad daliniesi , nepamoina prašinėt laikų ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Derek__White 0 Parašė Sausis 20, 2015 Labai gražus avatarai. Ačiū kad dalinėsi, paimsiu pora. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_White 13 Parašė Sausis 20, 2015 Labai Alvydai patiko man tavo avatariukai ;3 Šaunuolis, gražios panikes :> Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alvydas_Audine 97 Parašė Sausis 20, 2015 Neblogų čiolkų yra , šaunu kad daliniesi , nepamoina prašinėt laikų ? Sabas nebūtu Sabas Tai kad neprašymas čia seni reiktu atsimerkt. Žmonės rašo jog patinką tai tik paminiu jai patinką ir sako ket update kad primestų už pastangas, kurtum pats ir tau užimtų laiko nemanau jog be atitinkamo uždarbio ir kurtum Labai gražus avatarai. Ačiū kad dalinėsi, paimsiu pora. Sveikas dėkoju už nuomonę. Labai Alvydai patiko man tavo avatariukai ;3 Šaunuolis, gražios panikes :> Dėkoju už išreikštą nuomonę. tai kad šaunumo čia nėra atvirai sakant lengva kurti juos tiesiog užima nemažai laiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 20, 2015 Niekada nemaniau jog man reikės kažkaip panašiai apie merginas kalbėti. Bet šiuo atveju jos labai nuvalkiotos yra avataruose, reikia kažkokių naujų temų. ( ypač jeigu kalbam apie erotines ft. ) Alvydas_Audine Suzuki_Gsxrr 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernestas_Michas 0 Parašė Sausis 20, 2015 Na visai gražūs avatarai, sėkmės darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 20, 2015 Na jo avatarai tikrai geri. Gan gražus. Sėkmės tobulėjant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Canse 5 Parašė Sausis 21, 2015 Na neblogi bet yra ir kur tobulet .mldc kad dalinies Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 13 Parašė Sausis 21, 2015 Nu niblogi pasimsiu, dėkui aišku. Ir čia rimtai tikras tu? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 21, 2015 Belenkokie avatarai su merginom taip patiko jie negaliu LIKE padaryk daugiau su panom mldc esi gerbiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Sausis 21, 2015 Siūlyčiau kitas temas kaip; Tekstai ant avatarų. Na tokie linksmesni kurių dabar reta. Merginos ,automobiliai ir visa kita yra pakankamai nuvalkiota. Nes jų gali rasti kiekvkienam projekte. Sekmes su šituo. O avatarai tikrai puikūs. Panaudosiu gal kurį ;3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose