Rembo_Speed 5 Parašė Lapkritis 24, 2016 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Tai aciprašau man jau nick kitas Rembo_Speed• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Armandas• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 2001 gimimo 15 metų• Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): - armandas.he• Apibūdinkite savo charakterį: Esu žmogus kuris niekada nepasiduota nemėgstu viendmainių kurie sako viena o už akių sako kita esu mastantis žaidėjas bei kurybingas asmuo kuris niekada nepasiduota pradėta darbą visada užbaigiu nepuolu akis išpuoles prie kito o ateityje pamatysit daugiau pabendrausim.• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Futbolas• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Šiuo metu nežinau nes esu naujokas manau esame visi lygus šiame serveryje tik žmonės kaškuo pasieke ir laipteliu aukščiau • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Užsijemu furbolu ir duomiuosi irgi futbolu laisvalaikiu mėgstu pažaisti kompiterinius žaidimus.• Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Samp jau žaidžiu 5 - 4metus pradėjau žaisti draugais parodė susidomėjau ir atsisiunčiau.• Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Esu žiurėjas daug įrašu apie greenside serverį daug ko mates čia sunki ekonomika kuo tuoliau tuo viskas virsta į realujį givenima kaip sakant viska ir realėje.• Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Šiuo metu esu naujokas bet tikrai bandau lygintis ikitus serverio žaidėjus ir noriu prie jū pritapti šiuo metu mane domina gaujos ateityja norėčiau prie jų prisidėti.• Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje? Turėti gera šeimą gerus vaikus gera mašina gera darbą tapti profesionaliu furbolinku.• Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu du brolius kurie taip pat turi savo kompiuterius ir žaiždžia samp kitame projakte.• Ar turite merginą(vaikiną)?: Taip turiu• Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Pabendrausit pamatysit. Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.. Nėra nuotraukos eilutės) Redaguota Lapkritis 25, 2016 Rage Assassin Nike_Forsas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wolking_Dead 72 Parašė Lapkritis 24, 2016 Sveikas linkiu sėkmės serveryje pasiekti aukštumų ir būti žinomu serveryje sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Winston 35 Parašė Lapkritis 24, 2016 ahujalinau su mano nick Keisk nick nes serve nepazeisi gausi kick 3 kick banas nes nick vienodi musu tik as beveik 200kxp turiu o tu naujas tai neauksiu savo acc del taves sugalvok nauja nick laukiam taves serverija tik su kitu nick Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rembo_Speed 5 Parašė Lapkritis 25, 2016 Sveikas linkiu sėkmės serveryje pasiekti aukštumų ir būti žinomu serveryje sėkmės Dėkui Nike_Forsas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rembo_Speed 5 Parašė Lapkritis 25, 2016 (redaguota) ahujalinau su mano nick Keisk nick nes serve nepazeisi gausi kick 3 kick banas nes nick vienodi musu tik as beveik 200kxp turiu o tu naujas tai neauksiu savo acc del taves sugalvok nauja nick laukiam taves serverija tik su kitu nick Ačiu jau susikuriau Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus(dvigubas pranešimas). Redaguota Lapkritis 25, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Lapkritis 25, 2016 Tema rakinama dėl pažeidimų kuriant ją Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose