John_Juske 800 Parašė Vasaris 8, 2015 Darbas išties gražu,tačiau pakol kas nėra projekte tokio darbo.Tu kaip darai darbą jį nešioji po kelis projektus,nemanai,kad tai truputėlį durna? O dabar užsiduok sau klausimą, nemanai kad aš nedarau mapp darbų projektams? Aš tik renku youtube peržiūras ir žiūriu nuomonės Jason_Morrello Frankie'C'M' Nuko` 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Vasaris 8, 2015 O dabar užsiduok sau klausimą, nemanai kad aš nedarau mapp darbų projektams? Aš tik renku youtube peržiūras ir žiūriu nuomonės Turiu omenyje,jog padarai MAPP darbą,nors galbūt ir neprojektui,tačiau jaigu darai bandyk pritaikyti vienam serveriui,pvz šiam serveriui jau netinka,kadangi toje vietoje yra naujai pastatytas mapp darbas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Juske 800 Parašė Vasaris 21, 2015 Jūs visi malačiai, didelis ačiū jums už nuomonės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose