Lauris_Varske 5 Parašė Lapkritis 27, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Lauris_Varske 2. Kokios pagalbos jums reikia: Kur yra gera San andreas atsisiūsti arba kita išeiti gal žinosite . 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Įširačiau snow mod ir jis neveikia o dar neužtenka to kad kai įvažiuoju į blueberry viskas balta betkur visus nieko nera tik užrašai matos. Aišku aš ta snow mod ištryniau vistiek tas pats. Foto: http://talpix.lt/u/0cvqyPO Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Light 35 Parašė Lapkritis 27, 2016 Neveikia Imgur.com linkas, įkelk į part.lt ar talpix.lt svetainę nes mana nerodo nuotraukos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris_Varske 5 Parašė Lapkritis 27, 2016 Neveikia Imgur.com linkas, įkelk į part.lt ar talpix.lt svetainę nes mana nerodo nuotraukos. Jau pakeičiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Lapkritis 27, 2016 Bandyk pasikeisti timecyc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dainius Callidi 432 Parašė Lapkritis 27, 2016 Man taip pat buna tik su orandzine spalva, kai tik isirasau timecyc. Trink timecyc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris_Varske 5 Parašė Lapkritis 28, 2016 (redaguota) Bandyk pasikeisti timecyc Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (tokiu atveju pranešimas skaitysis bereikšmis); Redaguota Lapkritis 28, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris_Varske 5 Parašė Lapkritis 28, 2016 (redaguota) Man taip pat buna tik su orandzine spalva, kai tik isirasau timecyc. Trink timecyc. Ačiū, dabar viskas veikia Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; (du pranešimai iš eilės) Redaguota Lapkritis 28, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Lapkritis 29, 2016 Tema rakinama. Pagalba suteikta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose