Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[ Pasiūlymas Serveriui ] Žvejybos nugalėtojai.

Alvydas_Audine

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų pildymo anketa serveriui.


✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Alvydas_Audine


✔ Koks tai pasiūlymas:Jog kaip dabar yra serveryje,užlupus prie šauktuko rodo kas kiek prigaudė žuvų, na topas. Tad mano manymu būtų geras pasiūkymas/įdėja padaryto jog taip kaip /varzybos su laiku taip ir /varzybos su Žvejyba.


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pradėkime nuo to jog dabar yra Praleisto laiko varžybos bei loterijos, kas vakarą išrenkami laimėtojai kas kiek praleido laiko bei kas laimėjo loteriją, taip ir čia tarkime kas vakarą išringtų Dienos top žvejį ir jį apdovanotų lygiai taip pat kaip praleisto laiko dienoje žaidėją. 1. Šendienos TOP Žvejys yra Alvydas_Audine ir jis laimėjo 200 XP. 2. Šios savaitės TOP Žvejys yra Vardas_Pavardė ir jis laimėjo 300 XP. 3. Kas mėnesį išringtų top žvejį kuris yra viso laiko pagautų žuvų tope. ir lygiai taip kaip su savaitės bei dienos žvejais praneštų apie laimėtoją 12h nakties. 3. Mėnesio top žvejys yra mafijos_Tėvas ir jis laimėjo 500 XP. Manau supratote ką turėjau omenyje, taip kaip su Aktyvumo laiko varžybomis taip ir žuvų gaudymo varžybos.


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui:Visi varžytusi dėl pagautų žuvų kiekio, todėl manau žaidėjai suaktyvėtų, būtų mažiau AFK Rėžyme, kadangi stengtusi gaudyti žuvis ir laimėti prizus. Na ir žinomą nepakenktų daugiau įvairovių, taip kaip ir su Loterija taip ir čia, norėtusi gi jog kas vakarą 12h parodytų Geriausia ribalkininką mūsų serveryje :). Na o jai jums ši įdėja netoleruojama, tuomet būtų galymą sugalvoti kažką ir iš kreditų, tarkime norint dalyvauti šiose aržybose, žaidėjas turėtų būti nusipirkęs ne paprastą meškerę bei valą, o už Kreditus, kuri atrodytu kitaip [ Meškerės kaina 300 Kreditų arba 500 Kreditų ]. Taip ir jums ir mums būtų bizniukas.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):Nuotraukos nekelsiu,tačiau visi puikiai žino kaip atrodo Šauktukas serveryje prie žvejų ir kur rodo topus, kiek kas prigaude žuvų.


Redaguota Alvydas_Audine

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Man patiko, bet jei tinkamai supratau užtektų tik dienos žvejo nes jau dažnai visi tų prizų gautų, o šiaip tai tikrai reikią įgyvendinti šią idėją. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pats tope esi daugiausiai loteriju laimejes tai uzsimane sau atskiro topo vat kad visi ji matytu. Dar jam demesio neuztenka :-D

:DD Kaip visada su humoro jausmu, tai kad nesu aš top 1ir daug iki to man dar trūkstą, tiesiog manau būtų daugiau galimybių serverio žaidėjams gaut prizų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.