Marius_Patio 9 Parašė Kovas 13, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Marius_Patio ✔ Koks tai pasiūlymas: Verslų akcijos ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pradėsiu nuo to, kad verslo savininkai turėtų 100 procentų dalių kurias galėtų parduoti, atiduoti kitam žaidėjui. Na pvz. Turiu 100 % akcijų savo verslo kuris yra (tarkim) 50 / min. Aš atiduodu savo draugui 50 % tai jis gauną mano pelno 50% tai jei aš gaunu 50 / min tai jis gauną puse dalies 25/min ir tada aš gaunu 25 / min. Taip būtų galimą gauti pelno neturint verslo, o savo akcijos dalis galėtum bet kada parduoti kitam žaidėjui. Akcininkų galėtų būti tik 2. Nes, kad ant vieno verslo nebūtų ten 50 akcininkų . Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: naudingas, tam kad neturint verslo gautum dalį verslo pelną. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Kovas 13, 2015 Idėja patinka, bet temą vistiek užrakinu, nes įžvelgiu taisyklių pažeidimus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose