Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

[Pasiūlymas serveriui] Vilos

Fedia_Damnas

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Fedia_Damnas


✔ Koks tai pasiūlymas: Vilų interjėrai.


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau, kad vilos turėtu taip, pat savo interjėrus (išskirtinius) ir būtu 3-6 rūšys jų, beabėjo vilos interjėrą sudarytu pora aukštų, būtu didesnis, garažai kaip ir priklauso (jai išorėje daugiau garažų, vadinasi viduje jų bus pora arba didesni). Galima būtu ir fotntaną viduje padaryti ir t.t..


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Na vilos turėtu tuomet šiek tiek įvairovės ir įgautu prasmės, nes dabar beveik visii nterjėrai tie patys ir jau ganėtinai pabodo tas vilos interjėas dabartiniai, kadangi jau per gerklę randą (kas antras su tokiu interjėru), todėl manau vilos tikrai turėtu išsiskirti kuo nors nuo namų, butai ir namai gi ne tokių pačių interjėrų, o jai bus daugiau įvairovės, bus tikrai gana didesnė žaidimo kokybė vien namų sistemos srityje, bei tuomet suprasčiau už ką tokius pinigus lupa, nes dabar, nei juos kažkom išsiskiria, nei turi vertę, nes eiliniai namai tiesiog, tik tiek kad ale „Los Santos“ mieste.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.