Roncė 445 Parašė Gruodis 8, 2016 Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Ronce Run 2. Kokios pagalbos jums reikia: Team Speak sound 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Krioč, įjungus teamspeaką, visų kitų programų garsai yra automatiškai blokuojami, ir nesigirdi, nei muzikos, nei gta garsų, ar kt.Padėjusiam pervedu 100k. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog_Robertas 244 Parašė Gruodis 8, 2016 pakviesk mane į skype: roberxdd1. parodysi savo ekrano vaizda ir pabandysiu padėt kuo galėsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Escobar 216 Parašė Gruodis 8, 2016 pabandyk perinstaliuoti TS gal paeis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Roncė 445 Parašė Gruodis 8, 2016 pakviesk mane į skype: roberxdd1. parodysi savo ekrano vaizda ir pabandysiu padėt kuo galėsiu Bandysi, man reik tiksliai, o ne bandymų. pabandyk perinstaliuoti TS gal paeis Nepadeda. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Junior 57 Parašė Gruodis 8, 2016 Pažiūrėk ar esi įsirašęs visus driverius Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Snowas'Y 36 Parašė Gruodis 8, 2016 Kažkas yra su garso sistema kompiuteryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Gruodis 8, 2016 Man taspats buvo persirasiau driverius garso veike tada vel buvo tokia problema ta pati tai bandziau restartint pc gal kokius 5 kartus ir paejo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Roncė 445 Parašė Gruodis 8, 2016 Pažiūrėk ar esi įsirašęs visus driverius su driveriais viskas ok Kažkas yra su garso sistema kompiuteryje. Tikrai padėjai žinok, nusakydamas tokią "tikslią" bėdą. Man taspats buvo persirasiau driverius garso veike tada vel buvo tokia problema ta pati tai bandziau restartint pc gal kokius 5 kartus ir paejo tau gerai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimantas_Otero 257 Parašė Gruodis 8, 2016 Pabandyk nueit į Control Panel > Hardware and Sound > Sound > Communications. Duok žinot ar padėjo. Ar tu įsitikinęs, kad tavo TS3 yra naujausios (3.0.19.4) versijos ? Bandyk per pačio TS3 settings keist nustatymus Playback skiltyje. Kadangi pačiam tokios problemos niekada nekilo, neįsivaizduoju kaip kitaip ją spręsti dar. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Roncė 445 Parašė Gruodis 8, 2016 Pabandyk nueit į Control Panel > Hardware and Sound > Sound > Communications. Duok žinot ar padėjo. Tasai irgi nepadeda, išbandyti visi variantai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
'Duffas 51 Parašė Gruodis 8, 2016 Jei loši su ausinem nusipirk adapteri į pc ir dasikišk laida ausiniu. - http://www.chinabuy.co.ke/kenya/5-1-sound-track-usb-2-0-audio-controller-291119.html#.WElSrPCLTIU šitą turiu garsas kokybiškas pačiam tapati problema Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Roncė 445 Parašė Gruodis 8, 2016 Jei loši su ausinem nusipirk adapteri į pc ir dasikišk laida ausiniu. - http://www.chinabuy.co.ke/kenya/5-1-sound-track-usb-2-0-audio-controller-291119.html#.WElSrPCLTIU šitą turiu garsas kokybiškas pačiam tapati problema Man girdisi tie soundai, tiesiog kai įjungiu ts, tai tik TS soundai, kitų nėr. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domis_Adidas 19 Parašė Gruodis 8, 2016 Pabandyk ištrinti ts. Bet tam lange istrynimo pazymek kad visus duomenis ta prasme visus save'us. Gal padės kažkada man tas buvo, tik ištrinant visas P ir A raides kanaluose. Sakyk jei pades Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 8, 2016 Parašyk į PM skype. Pažiūrėsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aleksas_Mint 113 Parašė Gruodis 8, 2016 Leisk ts arba kitas programas kurių garso nesigirdi per admin teises. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Roncė 445 Parašė Gruodis 8, 2016 Leisk ts arba kitas programas kurių garso nesigirdi per admin teises. Nepadeda, ištestuota jau. Pabandyk ištrinti ts. Bet tam lange istrynimo pazymek kad visus duomenis ta prasme visus save'us. Gal padės kažkada man tas buvo, tik ištrinant visas P ir A raides kanaluose. Sakyk jei pades Nepadeda, testuota. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog_Robertas 244 Parašė Gruodis 9, 2016 Pabandyk ištrinti karočė ts ane? ir irašyk į kita diska gal padės? Ir su sukurk nauja folderi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 17, 2016 Susitvarkei problemą? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 25, 2016 Tema rakinama. Problema kaip supratau nebeaktuali, nes į klausimus temoje neatsakyta per 7 dienas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose