Wolking_Dead 72 Parašė Gruodis 9, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Wolking_Dead • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas per kitą atnaujinimą į Deathmatch areną įdėti Shot Gun ginklą. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Mano manymu serveriui padėtų šis pasiūlymas tuo ,kad kai žaidėjai nori pasišaudyti arenoje šaudosi su Deagle , ak-40. Bet kai kurie maloniau pasišaudytu su Shot Gun ir deagle arba tik su deagle arba atvirkščiai. Taigi savo nuomonę pasakiau ir tikiuosi ,kad tai įvyks. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Patiko idėja ? Nepagailėk like. Get_Paid Domis_Adidas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas Mlg 178 Parašė Gruodis 9, 2016 Už, nors šitas pasiūlymas rašytas jau 420 kartų, vistiek jo reikią. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dave_Destiny 350 Parašė Gruodis 9, 2016 Už. Ir dar plius prie to galėtų įdėti pora skirtingų arenų, nes šitoji kažkaip jau ir pabodus daugumai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Laimis_Hifi 148 Parašė Gruodis 9, 2016 As uz nes kaikuriems nepatinka vien saudyt su ak arba deagle todel tikrai butu puiku shotgun idet. Aurimas_Bob 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Gruodis 9, 2016 uz nes as as cbugeris sg esu pro o saibu ner ant gunu pirk nes neturiu pinigu paaukokit dw ir nusipirksiu sg galesim sumest partija bet neesme nes as best vbug sh ir dar tegul tvarko anti cytas nes uzknysa Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Get_Paid 501 Parašė Gruodis 9, 2016 Už. Nes kažkaip nelabai norisi švaistyti pinigus ant sg, kai tiesiog galėtumę ateiti į dm ir pasišaudyti ten už dyką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose