Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pasiūlymas serveriui] Namo/mašinos raktai.

Deivis_Skiler

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų pildymo anketa serveriui.

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Deivis_Skiler

✔ Koks tai pasiūlymas:Dėl mašinos bei namo rakto davimas kitam žaidėjui.

✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

Pradėsime nuo namo raktų:

Siūlau kad namo savininkas galėtų duoti savo namo raktus kitam serverio žaidėjui ir tas žmogus kuriam namo savininkas davė raktus galėtu naudoti komanda /raktas kuri atrakina/užrakina namą, galėtu pavalgyti name, galėtų įjungti/išjungti šviesą name bei kad leistu įvažiuoti/išvažiuoti su mašina į garažą kuris yra namo interiere (tas kur reikia paspausti Y kad galėtum įvažiuoti/išvažiuoti namo garažo).

Dabar mašinos  raktai:

Siūlau kad mašinos savininkas galėtu duoti savo nuosavos mašinos raktus kitam žaidėjui. Ir gavęs raktus tas žaidėjas galėtu atrakinti/užrakinti mašiną, galėtu peržiūrėti mašinos informaciją, galėtu surasti mašiną, bei galėtu atstatyti mašiną į aikštelę (tie 1500 už atstatymą nusiskaičiuotų nuo žmogaus kuris turi raktus o ne nuo mašinos savininko.)

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui:Dabar kai draugas nori apžiūrėti tavo namą arba nori pasivažinėti su tavo mašina tu turi važiuoti prie savo namo ar mašinos ir jam atrakinti. O vėliau kaip jis baigia tarkim važinėti su mašina tu turi ją vėl susirasti prie jos nuvažiuoti ir užrakinti. + jai tavo draugas naujokas ir jis nenori leisti pinigų ant maisto tu jam galėtum duoti namo raktus jis ten galėtu nuvažiuoti ir pavalgyti name už dyką. Dar naudinga dėl to kad jai tau kas nors kelia ridą už pinigus tu jam galėtum duoti raktus ir jis galėtu pats kada nori pasiimti tavo mašina jai ji tarkim sporgtų ar dar kas atsitiktu, ir tau nereikėtu prie jos važinėti ir ją rakinėti.

Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.