John_Extazy 40 Parašė Kovas 14, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John''Extazy • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Paulius'Ghost • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytus, atkreipkit kaip šaudo į mano dviratį ir tada kaip aš mirštu šaudo į žemę o kulkos pataiko tiesiai į mane nors aš ne toi vietoi esu. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=a-0scga_Ya0&feature=youtube_gdata Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius'Ghost 9 Parašė Kovas 14, 2015 Visų pirmą uzi kraiposi visaip rankos kraiposi ir kulkos skrenda į tą vietą , o antrą ten tavo lavonas šone buvo ir aš kaip visą laiką nušaudamas žmogų dar į jo lavoną šaudau, tad čia nieko neįrodo . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Extazy 40 Parašė Kovas 14, 2015 Šią dieną 2015-03-14 į 17:25, Paulius'Ghost rašė: Visų pirmą uzi kraiposi visaip rankos kraiposi ir kulkos skrenda į tą vietą , o antrą ten tavo lavonas šone buvo ir aš kaip visą laiką nušaudamas žmogų dar į jo lavoną šaudau, tad čia nieko neįrodo . Viskas čia įrodyta, kur kūnas kur kūlkos taip, kad būk biškį paprastesnis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius'Ghost 9 Parašė Kovas 14, 2015 Šią dieną 2015-03-14 į 17:31, John'Extazy rašė: Viskas čia įrodyta, kur kūnas kur kūlkos taip, kad būk biškį paprastesnis Supranti tu tą, kad UZI ginklas yra dvejuose rankose ir tos rankos kaip ir susikryžiuoja ir abi šaudo į tą vietą kur nusitaikęs, o tavo lavonas buvo nuo manes toliau tai taip ir šaudė.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Kovas 14, 2015 (redaguota) Anketa netvarkinga. Redaguota Kovas 14, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose