Max_Bmw 1 Parašė Gruodis 11, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Max_Bmw • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) :Martynas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): Man 17 metų, mano gimimo diena yra vasario 4 • Jūsų gyvenamasis miestas: KRETINGA • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): 86-3-20-1 • Apibūdinkite savo charakterį: Esu gan draugiskas, nemegstu pykčių su kitais, megstu pasportuoti ir laisvalaikiai isvaziuoti su draugais pasivazineti, vasaromis didziausias pomegis yra, vazinetis su dviraciu i dieną po kokius 50kilometrų...... • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Sunkioji Atletika • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Niekoom esu toks pats kaip ir kiti nesu nei geresnis nei blogesnis ir niekuom as neišsiskiriu iš kitų • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Na dauguma laiko skiriu draugams tai nera daug laiko apie kaska dometis kartai papiesiu ir kai yra laiko domiuosi naujausiomis sporto ziniomis • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Paprastai, su pirštais • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?:Iš draugo • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Nieko aš nesiekiau ir nieko nesieksiu busiu paprastas normalus zaidejas kaip ir visi kiti... • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Tiesa sakant aš siekiu ir palanuoju iseiti i Klaipedo jurininkystes mokyklą, ir tapti Jureiviu suvirintoju tai mano pagrindinis siekimas gyvenime..... • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu esame isviso 5 BROLIAI ir neivienos sesers • Ar turite merginą?: Taip turiu.... • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save:Nebeturiu ka ir bepapasakoti turbut uzteks tiek kiek yra ..... • Jūsų nuotrauka (privaloma): http://www.part.lt/perziura/b2facec79586e36c53c635ba8af8c91b278.jpg http://www.part.lt/perziura/c96c498ca33b75809f2daf67c86d441b802.jpg http://www.part.lt/perziura/29b1be70961d080b4e4de1bbf53bc256698.jpg Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
'Duffas 51 Parašė Gruodis 11, 2016 Sveikas maladėc pacany sekmės projekte bei už laido ribų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Gruodis 11, 2016 svejkas malponu susipazinti sekmes serve i givenime p.s sveikin save su 500 postu!!!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max_Bmw 1 Parašė Gruodis 19, 2016 Sveikas maladėc pacany sekmės projekte bei už laido ribų Ačių. bet nesupratau ka tu tuom norėjai pasakyti--- už laido ribų ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max_Bmw 1 Parašė Gruodis 19, 2016 (redaguota) svejkas malponu susipazinti sekmes serve i givenime p.s sveikin save su 500 postu!!!! Ačiu moretti ir tau sekmes gyvenimėlyje ... Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas, naudok daugybinį citavimą) Redaguota Gruodis 19, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misteris Pro 73 Parašė Gruodis 20, 2016 Sveikas, o ta antra nuotrauka su savo antra puse ar su mama? Malonu, sėkmės! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tautvydas_Boss 0 Parašė Gruodis 20, 2016 Sveikas, Martynai, sėkmės serveyrje, bei realiame gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tommy_Mendez 5 Parašė Gruodis 22, 2016 Sveikas gyvas, Martynai, sėkmės tau čia bei realiame gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Laimis_Magic 0 Parašė Gruodis 31, 2016 Sveikas, sėkmės žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando_Diaz 6 Parašė Sausis 4, 2017 Sveikas, Martynai, malonu, sekmės žaidime! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Sausis 4, 2017 Sveikutis malonu susipažinti sėkmės projekte ir siek savo užsibrėžtų tikslų . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matthew_Moreno 43 Parašė Sausis 9, 2017 Zdr, sėkmės serveryje bei real life. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mame_Zuka 36 Parašė Sausis 13, 2017 Sveikas, gana įdomus pristatymas, sėkmės! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Stop 0 Parašė Sausis 13, 2017 (redaguota) Malonu. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Sausis 13, 2017 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Sausis 28, 2017 Tema rakinama, nes nuo paskutinio pranešimo joje praėjo 14 dienų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose