Karolis Bmw 8 Parašė Gruodis 14, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Justas_Camel 2. Kokios pagalbos jums reikia: Sutvarkyti pc, nezinau kas cia yra turiu va pora nuotrauku gal suprasit, padejusiam sumokesiu 50k 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: http://imgur.com/a/Rfu2E Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
San_Xenon 52 Parašė Gruodis 14, 2016 pasikeisk datą į šiandieninę, nes kiek matau 2010 nustatyti ir problema pasitaisys. Jei sutvarkysi, susisiek Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis Bmw 8 Parašė Gruodis 14, 2016 pasikeisk datą į šiandieninę, nes kiek matau 2010 nustatyti ir problema pasitaisys. Jei sutvarkysi, susisiek Tikrai toks dalykas nepades. net juokinga Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Scrip 2 Parašė Gruodis 14, 2016 Šiaip man regis čia pats exploreris taip daro saugumo sumetimais, o jei spaudi "continue to this website"? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sieg_Heil. 10 Parašė Gruodis 14, 2016 Atsisiūsk kitą naršyklę (Opera, Chrome, Vivaldi, Mozilla...) Niekas nebenaudoja explorerio. Jei susitvarkė, brūkštelk į pm man, o jei ne, vistiek parašyk, padėsui kuo galėsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valera_Meladze 5 Parašė Gruodis 14, 2016 karoce firefoxa siunties ir viskas normalei veikia, gl o tu ziuriu senviris prie explorerio bandai pritapt? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
San_Xenon 52 Parašė Gruodis 14, 2016 Tikrai toks dalykas nepades. net juokinga Nu tai jei nenori bandyt pasidaryt tai jau čia tavo problemos, juokis kiek tik nori Nepadės jokia naršyklė, naršyklės tavo internetą traktuoja kaip kažkokį virusą ar pnš., nes kompiuteris net 6 metais atsilieka Nu čia tavo problemos, kankinkis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Scrip 2 Parašė Gruodis 14, 2016 Nu tai jei nenori bandyt pasidaryt tai jau čia tavo problemos, juokis kiek tik nori Nepadės jokia naršyklė, naršyklės tavo internetą traktuoja kaip kažkokį virusą ar pnš., nes kompiuteris net 6 metais atsilieka Nu čia tavo problemos, kankinkis. galit baigt svaigt su savo nesąmonėm? :DDDDD Čia paprasčiausiai windows firewall blokuoja naršyklę, išjungs firewalla ir veiks metai jūs *cenzūra* :DDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
San_Xenon 52 Parašė Gruodis 14, 2016 galit baigt svaigt su savo nesąmonėm? :DDDDD Čia paprasčiausiai windows firewall blokuoja naršyklę, išjungs firewalla ir veiks metai jūs *cenzūra* :DDD firewall explorerį blokuoja? :DDDDDDDDDDDDDDD Kad kokią mozilla tai suprasčiau, bet kad explorerį tai nesu girdėjes Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Klicke peilis 20 Parašė Gruodis 14, 2016 Svejkas man buvo toke problema keisk harda gl Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arma_Bmw 2 Parašė Gruodis 14, 2016 Kazkas su administratoriu kiek manau, toks pats dalykas buvo bet kazkaip susitvarkiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Scrip 2 Parašė Gruodis 14, 2016 firewall explorerį blokuoja? :DDDDDDDDDDDDDDD Kad kokią mozilla tai suprasčiau, bet kad explorerį tai nesu girdėjes Tu pasižiūrėk jo nuotrauką. Problema dėl saugumo, man panašiai yra buvę, kad dėl firewall įjungtos blokavo naršyklę. Jo, tikrai didelis skirtumas, kokia naršyklė *cenzūra* :DD Juolab exploreris yra ta defaultinė windowsų naršyklė, tai dėl to tikrai gali blokuot Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis Bmw 8 Parašė Gruodis 14, 2016 Galit rakint tema Sr buvau uzmirses, jau problema sutvarkyta viskas gerai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 14, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose