Edga_Bmw 110 Parašė Gruodis 14, 2016 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Edga_Bmw 2. Kokios pagalbos jums reikia: Padėkit dėl filmavimo kai filmuoju su bandicam fps nors ir 20-30 bet filmuodamas pačiam nelagina bet kaip baigiu filmuot pasižiūrėjes į vaizdo medžiaga jinai visa laginta/stringanti. 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: https://youtu.be/RTaNhs2Kg0c Redaguota Gruodis 15, 2016 Edga_Bmw Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Gruodis 14, 2016 Bandyk parsisiunsti fraps ir pazek ar per ten yrgy lagina nes pas mane bent ant bandicam lagina o ant kitu ne Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Gruodis 15, 2016 Bandyk parsisiunsti fraps ir pazek ar per ten yrgy lagina nes pas mane bent ant bandicam lagina o ant kitu ne Nepatinka man frapsai nes nuo ju pats ekranas stringa. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Drift 120 Parašė Gruodis 15, 2016 Per bandicama nusistatyk tiek fps filmuosi ir surendink video per sony vegas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 17, 2016 Susitvarkei? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Gruodis 18, 2016 Tema gali būti rakinama padėjo Egidijus_Keza. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 18, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose