Dioba_Launch 129 Parašė Gruodis 14, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dioba_Launch 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas matosi nuotraukose. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/p4M9G 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Visas kainas siūlykit be jokių išimčių, na nebent esate tvirtai įsitikinę jog pirksite ir tikrai nežinote kiek pasiūlyti tuomet susisiekite žaidime. 5. Papildoma informacija: domina įvairūs mainai galiu duot kelis "sultan", o jūs man 1 ar aš 3 o jūs man 1. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dioba_Launch 129 Parašė Gruodis 14, 2016 pats pirmas "sultan" parduotas už 500k jo jau nebėra, perkam toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Makaras_Empty 15 Parašė Gruodis 21, 2016 nežinau bet gal norėtum keisti mano sultaną tą rudą į savo kokius arba koki ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 25, 2016 Tema rakinama. Nuo jos sukūrimo praėjo 7 dienos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose