Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

[Pasiūlymas serveriui] Lažybų punktas

Rafael_Nadal

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal

✔ Koks tai pasiūlymas: Paprastas lažybų punktas

✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog kartas nuo karto populiaresnes rungtynes vienas iš serverio savininkų galėtu įrašyti komandas ir už jas balsuoti. Pinigų suma statyt eitu kad ir nuo 1k iki 100k ar pnš. Pralaimėjus nieko negautum, laimėjus gautum pagal kofa suma. Taip pat jeigu nesinori daryt skripto, galima daryti forume skiltį. Bet pastačius iš kart kažkaip reikia pinigus nuimti, kad nebūtu atmazų " ai pralaimėjau, aš ten ant prikolo parašiau postą" ir pnš.

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Tiesiog būtu pinigų išleidimas ir laimėjimai jų.

Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

0c7ddb4962b6a964b727b0e8dcf405ac507.jpg

 
 
Kitus mano pasiūlymus rasite mano profilyje. Komentuojam :)http://greenside.lt/...2-rafael-nadal/

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano nuomone, tokia idėja tik sugriautų serverio ekonomiką, nes būtų didelis šansas pasipelnyti iš lažybų punkto. 

Ne nesugadintu. Kodėl? Ar Aš mėgstu žiūrėti krepšinį, kažkiek duomiuosi. Ar matėte paskutinias dvejas rungtynes tarp žalgirio ir lietuvos ryto? Kofas žalgirio abejuose rungtynėse buvo mažesnis, nes buvo manoma, kad abejas rungtynes jie laimės, tačiau laimėjo tik pirmas rungtynes. Taigi žmonės manau vistiek stato ant stipresnių komandų, o vat ir būtu daug kas pralaimėje pinigus. Taip pat dar vienos rungtynės kurios įsimintinos man visa gyvenimą. 2011 euro čempionatas Lietuvoje. Lietuva: Makedonija. Kofas buvo labai skirtingas. Buvo manoma, kad Lietuva laimės be jokio vargo, bet pralaimėjo. Taigi statytojai ant lietuvos būtu pralaimėje viską, o kas būtu state ant makedonijos? Aš manau tik tie kas mėgsta rizika. Jie būtu pasipelne, bet iš kitos pusės pažiūrėkime kiek būtu nuplauke pinigų už statymma už Lietuvą :)

 

Tikiuosi nebuvai sumaišes tokio dalyko kaip pastatai 10k ir laimi ta komanda jis gauna 20k. Ne, taip nėra. Jeigu kofas 1.01, tai jis gautu tik 10100eu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš kažkaip bučiau už jeigu nebūtų labai didelio pasipelnimo iškart, nes tiesiog būtų nesąžininga kitų atžvilgiu, bet aš bučiau už idėją.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visai būtų įdomu ir dar įdomiau, jei pavyzdžiui būtų taip per varžybas, na pavyzdžiui. Eina gangwarą susitarę ir atsiranda dvi valandos prieš tie statymai ir statai, tada jei vyksta futbolas arba krepšinis, tenisas bet kas - atsiranda irgi. Būtų įdoooomu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
 

@ Jason_White su gang waru per sudėtinga. Neseksi kiekvieno žaidėjo gaujos, kad sugalovoti kofa ir pnš.

 

@ Girtas_Dramblys na nieko sudėtingo nėra. Tiesiog lengviausias būdas gali būti forume. Tačiau reikia, kad žaidėjei duotu iš kart pinigus, kad po to nebūtu tokių prikolų kaip pralaimi ir pasako, kad ant prikolo stačiau ar kokia kitą atmaskę.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.