Edga_Boss 13 Parašė Gruodis 17, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edga_Light • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas ūkininkai nuveža duoną į gamyklą ir viskas ,o aš siūlau padaryti kioske prodktams vienetus ir fūristai turėtų suvežti produktus įskaitant duoną ,o kas gamintų jogurtus ir kitą ? šie produktai be duonos tiesiog būtų vežami iš kaškur ,o duonos būtų ir kiekiai privežti ,kad galėtų fūristas vežti į kioską • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Bus įdomiau ir daugiau darbo fūristams • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Tuščia... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
'Duffas 51 Parašė Gruodis 17, 2016 Esu Prieš kadangi nespės vežti jogurtu ir bandeliu per greitai valgome + Duona nėra skani tad esu Prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Snowas'Y 36 Parašė Gruodis 17, 2016 "šie produktai be duonos tiesiog būtų vežami iš kaškur" PRIEŠ, kadangi jogurtas bus vežamas iš "kaškur" o duona gamins ūkininkai, reikia padaryti jogurtų, bandelių gamyklas, bet tai sukels daugiau lago. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Clow 1 Parašė Gruodis 24, 2016 Nesamonė pilna edga geriau eik žaisk serveryjie o ne čia šitas nesamonės galvot. PRIEŠ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose