Tommy__Hilfiger 1 Parašė Gruodis 18, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tommy_Hilfiger • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Scrip • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=VdstYQYIjbk Dioba_Launch 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Scrip 2 Parašė Gruodis 18, 2016 Sveikas, nečytinau aš, būčiau naudojas soba, tai ir sproges nebūčiau, nes buvo auto heal car gi uždėtas per eventą, o aš sudegiau. Mano ping šokinėjo aukštas, dėl to taip ir gavosi. Tai, kad aš tikrai nečytinau, o man laggino įrodo faktorius, kurį jau paminėjau: aš sudegiau, nors auto heal buvo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Gruodis 19, 2016 Anketa netvarkinga. Užblokuotam žaidėjui turbūt strigo žaidimas (kaip ir daugeliui pastarosiomis dienomis); Tai buvo eventui skirti automobiliui su automatiniu pagydimu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose