Dovis_Nesakysiu 145 Parašė Gruodis 20, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dovis_Nesakysiu 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Gražiai atrodo, o visa kita tarp ft 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://www.part.lt/perziura/51166ee32ff713f20c5b7dfdb5804f1d535.bmp 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 450k 5. Papildoma informacija: Galiu keisti ja i kita sultana su mano priemoka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Laimex_Teams 49 Parašė Gruodis 20, 2016 Atsiprasau bet ar keistum i elegy full tune tik be spoilo su gun? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Nesakysiu 145 Parašė Gruodis 21, 2016 Atsiprasau bet ar keistum i elegy full tune tik be spoilo su gun? Nelabai apsimoka, aš ir į bagažinę dedu gunus. Mano sprendimas ne! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 25, 2016 Tema rakinama. Transportas parduotas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose