Dwayn_Johnson 49 Parašė Gruodis 25, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dwayne_Johnson 2. Kokios pagalbos jums reikia: ismeta is sampo ant desktop 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: pastoviai ismetineja ant desktopo kas 30sec is zaidimo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
remigijus 22 Parašė Gruodis 25, 2016 Persirasyk windowsus i vsio man irgi buvo niekas nepadejo persirasai ir viskas geriausiai ein. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayn_Johnson 49 Parašė Gruodis 25, 2016 Persirasyk windowsus i vsio man irgi buvo niekas nepadejo persirasai ir viskas geriausiai ein. nu bet del tokios smulkmenos perrasyneti tai cia nesamone. kaip pastebejau pastoviai jungiasi ir issijungia kazkokia programele Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Snopis 8 Parašė Gruodis 25, 2016 Atsisiusk tokia Programa MalwareBytes padės tik padarius SCAN nes man tai pat buvo Vakar .. neimanoma žaist tereikejo istrinti kazkokias nesamoningas programas kurios trugde zaist MalwareBytes padejo labai puikiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 25, 2016 Susitvarkei problemą? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 31, 2016 Tema rakinama. Į temoje užduodamus klausimus neatsakoma per 7 dienas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose