Green_Skulll 0 Parašė Gruodis 25, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Green_Skulll • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Meskis_Naminuke • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Už apgavystes • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://imgur.com/a/ZqHWE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Boyka 486 Parašė Gruodis 25, 2016 Sveikas , nuo širdžiai taves atsiprašau. Aš naujokas , ir nežinojau kas tas banshee, ir sutikau. Tikrai daugiau tai nepasikartos. Pagarbiai : Meskis_Naminuke Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Skulll 0 Parašė Gruodis 25, 2016 Sveikas , nuo širdžiai taves atsiprašau. Aš naujokas , ir nežinojau kas tas banshee, ir sutikau. Tikrai daugiau tai nepasikartos. Pagarbiai : Meskis_Naminuke Ar tu tuo isitikines kad nežinai? Jai nežinojai tai kam tau išvis lost reikejo? + dar apgauti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Boyka 486 Parašė Gruodis 25, 2016 Aš taves atsiprašau , daugiau taip nebepasikartos , tegu sprendžia adminai. Sėkmės ir geru švenčių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Skulll 0 Parašė Gruodis 25, 2016 Aš taves atsiprašau , daugiau taip nebepasikartos , tegu sprendžia adminai. Sėkmės ir geru švenčių. Dabar atsiprašineji o žaidime atsiprašant *cenzūra*ais iš vaidini... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Gruodis 25, 2016 Tema atmesta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose