Andrius_Goo 285 Parašė Gruodis 25, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Andrius_Goo 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Uranus, rida nedidele, reta spalva rozine, dalys maisitos x-flow ir allien, bagazine tuscia. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/a5R5w 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: nu uranus kainu nzn tai siulykit zmogiskas kainas komentaruose. 5. Papildoma informacija: Visada galite rasti mane zaidime ir parasyti /sms Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog_Robertas 244 Parašė Gruodis 25, 2016 paimsiu už 20k jeigu nori, mano kaina tokia, daugiau neduosiu nes žaidime mane daužai. Andrius_Goo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrius_Goo 285 Parašė Gruodis 25, 2016 paimsiu už 20k jeigu nori, mano kaina tokia, daugiau neduosiu nes žaidime mane daužai. apie kaina pagalvosiu P.S uzmeciau jubiliejini 100 rep'a Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wolking_Dead 72 Parašė Gruodis 25, 2016 Duodu 25k domina susisiek. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrius_Goo 285 Parašė Gruodis 25, 2016 Duodu 25k domina susisiek. kaina didesne, bet nepatenkinama, bet susimastysiu. P.S susisieksiu zaidime! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Boss 13 Parašė Gruodis 25, 2016 Duodu 30k pagalvok jei sudomins parašyk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrius_Goo 285 Parašė Gruodis 25, 2016 Duodu 30k pagalvok jei sudomins parašyk kaina vis kyla ir kyla susisieksiu zaidime, jei negausiu geresniu variantu automobilis bus parduotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Boss 13 Parašė Gruodis 25, 2016 (redaguota) kaina vis kyla ir kyla susisieksiu zaidime, jei negausiu geresniu variantu automobilis bus parduotas. Už 31k paiimu iškart be laukimo ,o jei ne sau galvok apie 30k Redaguota Gruodis 25, 2016 Edga_Boss Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dainius Callidi 432 Parašė Gruodis 27, 2016 35k Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kreighton. 0 Parašė Gruodis 28, 2016 45k Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrius_Goo 285 Parašė Gruodis 30, 2016 PARDUOTA RAKINKIT TEMA. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 30, 2016 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose