Vaidas_Sargas 7 Parašė Gruodis 28, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vaidas_Sargas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Aurimas_Frozen • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Už srverio daiktu(Valiutos)pardavinejima uz real pinigus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/ce2027b0737f19cd0e18ec02bdbc294c514.jpg http://www.part.lt/perziura/ce2027b0737f19cd0e18ec02bdbc294c565.jpg Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas Frozen 51 Parašė Gruodis 28, 2016 Nemanau ar tiek įrodymu pakanka , visgi gal būti jog ten kitas asmuo apsimetė manimi. Taip kad.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vaidas_Sargas 7 Parašė Gruodis 28, 2016 Tu prasiai kad pasakyciau savo skipe user Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas Frozen 51 Parašė Gruodis 28, 2016 Tu prasiai kad pasakyciau savo skipe user Gerai gal būt ir sakiau bet aš neįrodžiau ar būtent reikia ant mano paskyros ir panašiai , jokių tokių tiklsių nebuvo , tavo nuotraukose nesimato ar aš rašau kad būtinai man , ir panašiai. Taip kad reikėjo ne man o kitam. Aš gal ir siūlau tau kad tuotum savo paskyrą. Bet va sakau visgi neįrodo ar tikrai tai įvyko ir... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vaidas_Sargas 7 Parašė Gruodis 28, 2016 Galima patikrinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas Frozen 51 Parašė Gruodis 28, 2016 Galima patikrinti Nesupratau ką galima čia patikrinti.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vaidas_Sargas 7 Parašė Gruodis 28, 2016 Na to skipe emaila su tavo acc emailo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vaidas_Sargas 7 Parašė Gruodis 28, 2016 (redaguota) Jai sutaps tai ten buvai tu nesutaps tai ne tu Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas) Redaguota Gruodis 28, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas Frozen 51 Parašė Gruodis 28, 2016 Na to skipe emaila su tavo acc emailo Nu ir kad patikrinsite ir rasite jog čia tikrai aš. Čia ne ant mano vartotojo viskas prasidėjo.. Aš tik tau parašiau ir viskas jeigu būčiau skype pasivadinęs kažkaip kitaip nieko nbūtum įrodęs dabar taip gavosi ir taip gaunasi.. Reikėjo iš vis ne man.. Tik aš su tavim bandžiau susitarti.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas Frozen 51 Parašė Gruodis 28, 2016 (redaguota) Jai sutaps tai ten buvai tu nesutaps tai ne tu Kad ir buvau aš paskaityk viršutinę žinutę dar karta gal suprasi. Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas) Redaguota Gruodis 28, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas Frozen 51 Parašė Gruodis 28, 2016 (redaguota) Na to skipe emaila su tavo acc emailo Paprastai tai mano skype email yra : [email protected] o mano žaidimo : [email protected] tai kame dabar bėdos.. sakau perskaityk viršu ir įdėmiai gal suvoksi apie ką yra kalba... Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (trigubas pranešimas) Redaguota Gruodis 28, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Gruodis 28, 2016 Anketa tvarkinga. Aurimas pats prisipažino kad čia jo paskyra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose