Jeff_Boyka 486 Parašė Gruodis 29, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Meskis_Naminuke • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Vycka_Flex • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas , Aš nesuprantu jau antra karta tu mane už nieka banini jau mane nervuoja kas aš tau turuolis? kad banint gali iš oro P.S Ten ne čytai o gta sandreas bugas tesiog ji reikia išmokt PAMOKA : Važiuoji spaudi Esc ir greit du kartus W bam spedas atsiranda max buvau ištraukes 200 o tu free banini už ta san klaudas. PPK jau parašiau. atėjau normaliai i serva palošt tai ne iškart mane žiuri ir free banina ne nuu kažkas nenormalaus. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Nepadariau , nes susinervavau... • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 832 Parašė Gruodis 29, 2016 Neatblokuotas. Pažeistos anketos pildymo taisyklės. Užblokavimo apeliacija: http://greenside.lt/index.php?/topic/41068-vycka-flex-užblokavo-meskis-naminuke-511/#entry234437 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose