Jeff_Boyka 486 Parašė Gruodis 30, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Meskis_Naminuke • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Vycka_Flex • Už ką buvote užblokuotas ?: Buvau užblokuotas 3 karta už nieka "Čytinima" • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Boyka 486 Parašė Gruodis 30, 2016 (redaguota) Aš viska jau nebenuleisiu blmb 3 kartus mane banini už niekąąą??? why my ??? kitus banink kodėl mane *cenzūra* ???? Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas) Redaguota Gruodis 30, 2016 • Boyka • Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 832 Parašė Gruodis 30, 2016 Neatblokuotas.Užblokavimo apeliacija: http://greenside.lt/index.php?/topic/41196-vycka-flex-užblokavo-meskis-naminuke-532/#entry234775 Viskas labai gerai matosi 38 sekundę, susitaisote mašiną - be privilegijų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose