Achilly_Makarov 0 Parašė Gruodis 30, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Blondas_Genadijus • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Pacan_Marozas • Už ką buvote užblokuotas ?: "Cheat" Administratorius nenufilmavo mano ping, kai gavau ban man tuo metu lagino. Baninant zaideja su tokia priezastimi manau butina nufilmuoti ir jo ping'a kadangi jei pingas labai aukstas nekrauna mapo kuris buna sumapintas taipogi imanoma vaziuoti kiaurai sumapintus objektus nes ju tiesiog nerodo, lipti i betkokias masinas, motociklus . Beto administratorius net nemoka uzpildyti uzbaninimo apialiacijos . • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Serveryje esu naujokas todel nezinojau jog tai yra reikalinga. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://prntscr.com/dpq9oo Rasau uz drauga nes jam kolkas yra problemu su forumo acc patvirtinimu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Gruodis 31, 2016 Atblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose