WYDAS 29 Parašė Sausis 3, 2017 (redaguota) Sveiki, su sena savo pele eidavo išcbugint 7kulkas ore, su nauja neina 2 kulkos max ir stringa. Atrodo toks vaizdas kad atsilieka pelė nuo klaviatūros, gal žinot kame bėda? Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.); Redaguota Sausis 3, 2017 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Radler_Apple 15 Parašė Sausis 3, 2017 Sveikas, manau nueik i kompiurerio pelės nustatymus ir tu ja pasigreitink kaip buvo ant senios ir turėtu viskas pavykti ką nori padaryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Sausis 4, 2017 Pabandyk nusistatyti pelės jautrumą pačiam SA:MP . Pildyk anketą pagal šabloną. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Sausis 4, 2017 Susitvarkei? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Boss 13 Parašė Sausis 5, 2017 Pelytės jautrumą pasireguliuok ,kaip tau reikia ir ,kaip esi pripratęs pelytės reguliavimą rasi Control Panel > Hardware And Sound > Devices And Printers žemiau bus mouse jy spaudi > Pointer Options > ir tada pasireguliuoji kiek tau reikia sėkmės! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
WYDAS 29 Parašė Sausis 7, 2017 Taigi man ne sensitivity reikia, man pelės paspaudimai atsilieka nuo klaviatūros... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
GRA_NBK 2 Parašė Sausis 7, 2017 Na jeigu gaming pelė tai eina jos jautrumą padidinti, kad mygtukai greičiau reguotų, nes aš padidines jautrumą buvau. bet jeigu nepadės, tada nežinau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Sausis 7, 2017 Susitvarkei? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
WYDAS 29 Parašė Sausis 8, 2017 Gali rakint, nors ir nesusitvarkiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Sausis 8, 2017 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose