Zaher_Kukulis 83 Parašė Sausis 8, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zaher_Kukulis • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Matt_Escobar • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Nužūdė mane ir tuolab mane įžeidinėjo viešoj vietoj. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://imgur.com/a/fNopO Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Escobar 216 Parašė Sausis 8, 2017 amh aš nesuprantu kuo čia VIP ppk :D ar aš bloga /v /vc /vgydytis dariau nematau savo kaltės ne pirma karta čia rašai ppk tau reikia medinį už beprasmius ppk Badis_Chilll Jack_Westernn 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Zaher_Kukulis 83 Parašė Sausis 8, 2017 Sveiki, kadangi jūs pažeidėt taisyklė ir reik atidžiau pasiskaityti jas; Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 834 Parašė Sausis 8, 2017 VIP narys baudžiamas 1 įspėjimu už: [nekultūringą elgesį su serverio žaidėjais]. Šiuo metu vip narys turi 1 įspėjimą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose