Matt_Moretti 11 Parašė Sausis 21, 2015 Sveiki, taigi noriu pasidalinti avatarais, iškarto sakau - Avatarai nėra mano, avatarai yra surinkti iš daugėlio projektų, tad nenustebkite, jai bus matytų. Kas +2 Rep įkelsiu naują update. Vienam update yra 30 avatarų. Update #1 ČiaUpdate #2Čia Paul_Smith And Morello 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 21, 2015 Vieni didesni,kiti mažesni,daug matytų kitame projekte. Deivis_Rhino hotas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Moretti 11 Parašė Sausis 21, 2015 Vieni didesni,kiti mažesni,daug matytų kitame projekte. Aiškiai buvau parašęs, kad gali būti matytų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 21, 2015 Avatarai tikrai ne iš geriausių, tačiau ir ne iš blogiausių. Šaunu kad pasidalinai, bet daugelis jau matytų ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Moretti 11 Parašė Sausis 21, 2015 Avatarai tikrai ne iš geriausių, tačiau ir ne iš blogiausių. Šaunu kad pasidalinai, bet daugelis jau matytų ! Ačiū, žinau, kad daugėlis matytų, gi sakiau, jog nenustebtumėt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 22, 2015 Sveikas,dėkui jog daliniesi šiais avatarais,tačiau manau jiegu patsai padarytu butu geriau,srr už copy paste neduosiu rėęp :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don_Alvarez 13 Parašė Sausis 22, 2015 Visai neblogi tokie , paiimsiu kelis dėkoju . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 22, 2015 Daugelis avatarų matyta, bet dėkui kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 22, 2015 Sau gražaus, nepastebėjau, bet šaunuolis, jog daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 22, 2015 Mano manymu tikrai labai gražus avatarai sekmes darbuojantis toliau su avatarais padaryk daugiau su merginomis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Canse 5 Parašė Sausis 22, 2015 Šiaip labai daug matytu .bet yra ir geru tad pora pasiimsiu Kurk toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 22, 2015 Na yra matytų, daryk savo geriau Yra nematytų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 22, 2015 Gražus avatarai, bet galima padaryti ir geriau, bet vistek mldc kad įkėlei ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paul_Smith 1 Parašė Sausis 22, 2015 (redaguota) Prigriebsiu Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Žodinis įspėjimas. Redaguota Vasaris 2, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Moretti 11 Parašė Sausis 22, 2015 Sveikas,dėkui jog daliniesi šiais avatarais,tačiau manau jiegu patsai padarytu butu geriau,srr už copy paste neduosiu rėęp :/ Visai neblogi tokie , paiimsiu kelis dėkoju . Daugelis avatarų matyta, bet dėkui kad daliniesi Sau gražaus, nepastebėjau, bet šaunuolis, jog daliniesi. Mano manymu tikrai labai gražus avatarai sekmes darbuojantis toliau su avatarais padaryk daugiau su merginomis Šiaip labai daug matytu .bet yra ir geru tad pora pasiimsiu Kurk toliau Na yra matytų, daryk savo geriau Yra nematytų. Gražus avatarai, bet galima padaryti ir geriau, bet vistek mldc kad įkėlei ! Prigriebsiu Gi sakiau, kad nėra avatarai mano kūrsiu dar update`ų. Viskas bus ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Moretti 11 Parašė Sausis 22, 2015 (redaguota) Update #2 įkeltas. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 23, 2015 Nors ir daugelis buvo matyta , bet V1 buvo geriau , ištiesu yra neblogu , saunu jog daliniesi . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 23, 2015 Kaikurie patiko, kaikurie ne. Buvo pora gražių, kur dydis 150x150. John_Juske Jason_Morrello 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jery'Corres 4 Parašė Sausis 24, 2015 Man asmeniskai labai patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 24, 2015 Ištiesų avatarai nelabai patiko, bet jeigu jau pradedam kelti savo rinktus, kauptus avatarus tai ir man reikės kada nors savo kolekciją įkelti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Moretti 11 Parašė Sausis 24, 2015 Sakiau, kad gali būti matytų. Dar 2 +rep ir update v3. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Seba_Rusakov 59 Parašė Sausis 28, 2015 Gaila bet tik keletas avatarų patiko šaunuolis kad dalinies. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose