Marija_Milasiute 9 Parašė Sausis 11, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Marija_Milasiute • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Rokas_Torres • Už ką buvote užblokuotas ?: Tipo už čytus, kurių neturiu.... • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_Torres 3 Parašė Sausis 11, 2017 (redaguota) matosi aimas, wh ir spreadas, uždarykit bylą. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Sausis 11, 2017 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marija_Milasiute 9 Parašė Sausis 11, 2017 Tu gal durnas? Koks aimas krc? Ir kur? Turi bent įrodymus? Aš 100 metų tų čytų nebeturiu ... Net ir pc ner . Ir įdomu kam man jie? . Ką vapšė tu čia nusišneki? Gal atsibusk truputį? Iš vis aš tų pavadinimų čytų net nežinau. Bet gerai už free baną ir tu baną gavai. Ir ppk parašysiu krč dar, kad free banini... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Sausis 12, 2017 Atblokuota. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose