Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 22, 2015 Laba vakarą,šiandien vėlų vakarą buvo nupirktas įtin geras visureigių klasės automobilis BMW X5. Transportą,nupirkau iš Elvimix kainos nesakysiu ;pp Ir iš karto Mano X5 norėjo išlėkt į trasą tai ir išlėkėm FOTO: BMW X5 (3) by kawaiigerardas, on FlickrBMW X5 (2) by kawaiigerardas, on FlickrBMW X5 (1) by kawaiigerardas, on Flickr Prašau žmonės nefreepostinkite,o jai freepostinate žiurėkite apie einą kalbą. Ačiū jums už supratimą. Išsakykite nuomone,modifikacijos dabar tikrai ilgai neplatinsiu ateitį galbūt.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jocius_Biceps 4 Parašė Sausis 22, 2015 Na, visai normal atrodo + dar man nepatinka BMW bet visai nieko modas. Ernis_Kėšas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Sausis 22, 2015 Vajėėėėėzus koks gražuolis, užpavydolinau tau, ir taip nesupratau tu čia pirkai iš kažko ar pats kurei ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 22, 2015 Man patinka šis bmw modas,nes mano tėvas su tokiu važinėja rėpas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 22, 2015 Graži modifikacija aš irgi labai noriu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 22, 2015 Manau jis ant Huntley dedasi, gražus tikrai vertas dėmėsio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 22, 2015 Manau jis ant Huntley dedasi, gražus tikrai vertas dėmėsio. Ant LandStalker dėjausi. Graži modifikacija aš irgi labai noriu Ačiū,kaip sakoma panorėk ir praeis Man patinka šis bmw modas,nes mano tėvas su tokiu važinėja rėpas Malonu kad patinką Vajėėėėėzus koks gražuolis, užpavydolinau tau, ir taip nesupratau tu čia pirkai iš kažko ar pats kurei ? Yra toks moderių forumas,kur pardavinėjamos mašinos už valiutą šitą transportą už 150 E nusipirkau Na, visai normal atrodo + dar man nepatinka BMW bet visai nieko modas. Malonu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 22, 2015 Tikrai gražus , manau trūksta numerių , ar ne ? Šaunu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 22, 2015 Tikrai gražus , manau trūksta numerių , ar ne ? Šaunu Kaip pirkau šitą mašiną,buvo be numerių ;P Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 23, 2015 Trūksta LT numerių ir bus tobuliausias mano matytų X5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/darbai sėkmės tau toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose