Kevin_Costner 49 Parašė Sausis 18, 2017 Taigi noriu pasidalinti savo įgūdžiais, nesakau kad esu kažkoks tai pro cbugeris, tiesiog šiek tiek moku, ir pradėjau vėl užsiimti šituo dalykų po gan ilgos pertraukos, komentuokit, priimu ir kritiką. Orange'Mst Don'Alvarez Vainius_Boykaa 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Sausis 18, 2017 Neblogai neblogai, gangsteri, maladiec, tobulėji jeigu be programų čia, aš taip nemokėsiu niekad Čia geriau ar nelabai ? AkA Kuba_Bako Kevin_Costner 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Sausis 18, 2017 Saunuolis,greitai cbugini,geriau nei tas minde ar kaip ten jis Kevin_Costner 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vadim_Putin 55 Parašė Sausis 18, 2017 tuoj prigulsi jackai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Drift 120 Parašė Sausis 18, 2017 minde ką tu, vistiek minde gautum malkų. Geras video Kevin_Costner 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Costner 49 Parašė Sausis 19, 2017 Ačiū visiems už nuomones, Dvl manau nėra labai svarbų kaip greitai šaudai o svarbu taikliai, o pas mane cbugo taiklumas yra gan neblogas, ir jokių programų nenaudoju, seniau visada naudodavau įvairias nesąmones bet jau nebe tie laikai.. Ir šitas video darytas iš pirmo karto, galiu betkada iššaudyti visą apkaba be problemų. Ema_And Dvl Gang 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Junior 57 Parašė Sausis 19, 2017 šaunuolis tikrai puikiai cbugini bei videkas irgi geras. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose