Derek_Milbirrow 5 Parašė Sausis 25, 2015 (redaguota) Sw,bff Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grumpy_Catas 0 Parašė Sausis 25, 2015 Nu Sabuli,i'm here,malonu susipažinti,sėkmės su direktorium,bei grajinant lolą. ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas, aš Heitteris, bet ne Heittinsiu Sėkmės tau čia siekiant savo tikslų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Sausis 25, 2015 Malonu susipažint sėkmės tau kiek tik galima daugiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas malonu sekmės žaidime, bet toks tu man matytas, atsakau kažkur mates tave esu rajone Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 26, 2015 Sveikas, malonu susipažinti sėkmės žaidime ir gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 26, 2015 Sveikas Sabai malonu susipažint , gaila kad neįkėliai savo nuotraukos.. Updated . Sw,bff Sw , ne bff. Nu Sabuli,i'm here,malonu susipažinti,sėkmės su direktorium,bei grajinant lolą. ) sw , Lolas suck now . Sveikas, aš Heitteris, bet ne Heittinsiu Sėkmės tau čia siekiant savo tikslų Sw , Hatter Malonu susipažint sėkmės tau kiek tik galima daugiau Sw , ačiū . Skolos vistiek negražinsiu srr . Its me . Sveikas malonu sekmės žaidime, bet toks tu man matytas, atsakau kažkur mates tave esu rajone Sveikas , į PM parašyk pažiūrėsim Sveikas, malonu susipažinti sėkmės žaidime ir gyvenime Sveikas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jaunasis_Jaguaras 15 Parašė Sausis 26, 2015 Tu tas iš dešinės ir iš kairės? Sveikas, Sabai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 Sw Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 30, 2015 Su sveikas, malonu. Tikiuosi sutarsim. Sėkmės žaidime ir gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medis_Frozen 9 Parašė Sausis 30, 2015 Sveikas Sabai, malonu matyti žinomą žmogų, sėkmės tau šitame serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Inside 142 Parašė Sausis 30, 2015 Gera diena vaikonzas, sniego senis labai grazus! Sekmes, tau cia! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nike_Silver 26 Parašė Sausis 31, 2015 Sveikas, malonu susipažinti Sabai, bet nepaminėjai tikrojo vardo, pačiam pirmam laukelyje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Sausis 31, 2015 Nu Sabai džiaukis žiema paskui ištirpsi Juokauju Linkiu dar daugiau pasiekti šiame serveryje nei pasiekei dabar ! Sėkmės ! Taip pat buvo malonu susipažinti ^^ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 31, 2015 Labass, Sabai, labai malonu su tavimi susipažinti. Sekmės tau direktoriavime, bei visur ir visada. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_White 1 Parašė Sausis 31, 2015 Labas, malonu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Fruktas 11 Parašė Sausis 31, 2015 Sveikas Sabai, malonu susipažinti, sekmės žaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dembas_Feast 0 Parašė Vasaris 1, 2015 Sveikas malonu sekmes serveryje! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 2, 2015 Sabas_Brown malonu susipazynti! Sekmes serveryje ir gyvenime! Jei reikes pagalbos rasyk man i A.Z Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micro_Edga 12 Parašė Vasaris 2, 2015 Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 3, 2015 Labas Sabai, geras sniego senis sekmės tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindė_Bmw 1 Parašė Vasaris 5, 2015 Sveikas Gabrieliau, sėkmės tau siekti užsibrėžtų tikslų! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Mattheuss 0 Parašė Vasaris 5, 2015 O sveikas, sekmės tau šitame projekte žinomas buvai kešos serveryje, best Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 5, 2015 Labas Sabai, geras sniego senis sekmės tau Labas Sabai, geras sniego senis sekmės tau Sveikas , žinau kad geras su drauge statėm Sveikas Gabrieliau, sėkmės tau siekti užsibrėžtų tikslų! Sveikas , dėkui stengsiuosi O sveikas, sekmės tau šitame projekte žinomas buvai kešos serveryje, best Sveikas , šaunu kad žinote mane iš kitur . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Junior_Elliz 0 Parašė Vasaris 5, 2015 Labas, būtų malonu, jeigu pasakytum savo tikrąjį vardą, malonu, kad prisijungei. Sėkmės žaidime, bei gyvenime ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose