Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 26, 2015 Labas, būtų malonu, jeigu pasakytum savo tikrąjį vardą, malonu, kad prisijungei. Sėkmės žaidime, bei gyvenime ! Labas , jeigu nieko neskaitei , tai ir nieko nesakyk , nes buvo parašyta aprašyme . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ecore_Genx 0 Parašė Kovas 12, 2015 (redaguota) Sveikas, Malonu susipazinti , gero zaidimo Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus -Edis_Kingston Redaguota Kovas 12, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Kovas 13, 2015 Puikus prisistatymas aprašei daug šaunuolis, gražus sniego senis. Malonu susipažinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don_Аlvarez 4 Parašė Kovas 15, 2015 Sveikas Sabai , malonu buvo su tavimi susipažinti , sekmės . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Kovas 21, 2015 Aloha visiem . Ačiū , senis neblogas bet aš best Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_Patriot 1.006 Parašė Kovas 21, 2015 Labas, aš irgi kmr Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Kovas 21, 2015 Labas, aš irgi kmr Sveika , juk atsisėsi kmr Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Dome' 9 Parašė Kovas 28, 2015 Sveikas sabai, sėkmės tau žaidime bei realeme gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Qest 0 Parašė Kovas 30, 2015 Labas,malonu susimažinti,sėkmės tau žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Estebano_Liverro 6 Parašė Kovas 30, 2015 Sveikas malonu susipažinti,sekmės žaidime! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Kovas 31, 2015 Sveiki visi , jums taip pat sekmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Snoop_Dogg 4 Parašė Kovas 31, 2015 Sveikas Sabai, malonu susipažinti, tikiuosi sutarsime/susipažinsime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Rastaman 2 Parašė Kovas 31, 2015 Labas, prisimenu tave iš kito projekto kai buvai fūrų drk, geri laikai buvo. P.S įkelk fotkę, neberodo man. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 7, 2015 Sveikas Sabai, malonu susipažinti. Ne trumpas aprašymas save, bet aš nepatingėjau ir viską perskaičiau, man patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Balandis 11, 2015 Sveiki visi , man taip pat malonu susipažinti . ps foto patvarkiau ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Focus 45 Parašė Balandis 12, 2015 Sveikas.Malonu susipažinti.Sėkmės tau žaidime bei gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukusus_Hitman 0 Parašė Balandis 12, 2015 Sėkmės tau jau padėjai netgi 6 kartus sudėjus vakar diena ir šendien ačiū jog padedi ir sėkmės tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Balandis 13, 2015 Sveikas.Malonu susipažinti.Sėkmės tau žaidime bei gyvenime. Sveikas.Malonu susipažinti.Sėkmės tau žaidime bei gyvenime. Sveikas ir tau . Sėkmės tau jau padėjai netgi 6 kartus sudėjus vakar diena ir šendien ačiū jog padedi ir sėkmės tau Sveikas , malonu padėti žaidėjams . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose