Jeff_Boyka 486 Parašė Sausis 26, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Bmx_Sama • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : War_Xar • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
GOODgame 29 Parašė Sausis 26, 2017 Sveikas vėl Tu kaip filmavai matei ką? Ar bent peržiūrėjai po blokavimo? Seniuk, čia bandai sukelti karmą, kaip sakei pasigausiu ar už papeikimą? Keista, kad dar administratorius esi Laukiam Egidijaus verdikto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Boyka 486 Parašė Sausis 26, 2017 Dabar, War'Xar said: Sveikas vėl Tu kaip filmavai matei ką? Ar bent peržiūrėjai po blokavimo? Seniuk, čia bandai sukelti karmą, kaip sakei pasigausiu ar už papeikimą? Keista, kad dar administratorius esi Laukiam Egidijaus verdikto. Sveikas , aiškiai matosi video 0:16 aimini ir pirmai aiminai bet va išsisukai o *cenzūra*art neišeis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
GOODgame 29 Parašė Sausis 26, 2017 Ehhh žmogeli, žmogeli nusivyliau šiais administratoriaus ;/ Matei tą gaujinį kur už jimmy buvo prieš tai, tai aš dvi pataikiau ar kiek iššoviau ir jis vieną, tada pabėgo ;D Tuomet ant paskutinės vietos, net nekrauna greičio cbugo Aš tyliu.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Boyka 486 Parašė Sausis 26, 2017 Dabar, War'Xar said: Ehhh žmogeli, žmogeli nusivyliau šiais administratoriaus ;/ Matei tą gaujinį kur už jimmy buvo prieš tai, tai aš dvi pataikiau ar kiek iššoviau ir jis vieną, tada pabėgo ;D Tuomet ant paskutinės vietos, net nekrauna greičio cbugo Aš tyliu.... Tu 4 kulkas iššoviai i ji ir visas pataikiai pasižiurėk tikriausei tu nevien aimini turi ir auto cbuga Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
GOODgame 29 Parašė Sausis 26, 2017 Ohoho :DD Auto c-buga TU nors kartą buvai į DM nuvykęs? Kai išleidi seriją per 0,5 -1 sec, tai kaip nenušausi? Jis gavo stuną likusias susmegiau ir kodėl nemirė iki galo? O po stuno pašoko ir pabėgo, nes nepataikiau daugiau, nebėra tolko tau aiškinti, ate. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Sausis 26, 2017 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose