MisterJames 10 Parašė Kovas 26, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : James_Stephen • Kokios pagalbos jums reikia ?: Dėl crash • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Ok norėjau įsirašyti modą,netiko crashino. Ištryniau iš kur tik įmanoma jungiu sampą krauna ant pusės bam lentele CRASH.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Jakuza 126 Parašė Kovas 27, 2015 Aš tau, pasakyčiau ką blogai, padariai bet nežiinau ką tu, ten bandiai įsikelti ir kokius failus taip turėjai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Kovas 27, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : James_Stephen • Kokios pagalbos jums reikia ?: Dėl crash • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Ok norėjau įsirašyti modą,netiko crashino. Ištryniau iš kur tik įmanoma jungiu sampą krauna ant pusės bam lentele CRASH.... Mėgink persirašyti GTA žaidimą ir turėtu viskas būti normaliai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MisterJames 10 Parašė Kovas 28, 2015 Nu tai blia,visi modai išsitrina ir t.t Da*iso jau perinstalinėti čia man jį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MisterJames 10 Parašė Kovas 28, 2015 Aš tau, pasakyčiau ką blogai, padariai bet nežiinau ką tu, ten bandiai įsikelti ir kokius failus taip turėjai. Užsikerantys ratai ar kažkas tokio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 3 Parašė Kovas 30, 2015 Gali būti modifikacija nepilnai užbaigta arba susibūginusi. Bandyk persirašyti GTA/SAMP. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Balandis 1, 2015 Perrašyk patį gta ir vsio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose