Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.7] Didelis pasiūlymas SERVERIUI

Martis_Drugs

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Martis_Drugs

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  Sveiki all. Aš manau, kad toks dalykas jau GreenSide serveryje buvo, kai žaidžiau, kai tik buvo startavęs (Žinoma su kitu accountu).1. Mano pasiūlymas toks. Kad kai turi serveryje žaidėjas įtarimo (Star) Ane? Padaryti jo automatinį mažinimą tarkim: 21val 00Min mano star 12, 21val 30min mano star 11. Manau toks atnaujinimas būtų gan neblogas. Čia dėl to 30Min tik, kaip pvz gali būti ir mažesnis arba didesnis laikas. Arba star krenta, kai dirbi kažkokį darbą tik. Be, kad įtarimas nemažėtų, kai būni AFK, manau tokiu atveju jau būtų nesąžininga. 2. Kitas pasiūlymas, kad jei įtarimo turi, kad jį nusimažinti kažkiek Būtų toks darbas, kaip „Chirurgai“ žinoma chirurgam priskirt ir kitokių darbui pobūdžio funkcijų. Tarkim. Žaidėjas su įtarimu 20 nori nusimažinti, nes pinigučio nėra ir Jaile sėdėti nesinori tiesiog, kavotis kažkur nuo policijos ir važinėtis po dykumas. Tuo jau krenta jo, Uždirbami pinigai. Dėl to Chirurgų, kad jei pinigų turi ir Jeilo išvengti nori, kad padarytų, kaip ir plastine operacją, kad būtų jos pagal pinigų kiekį, kiek įtarimo nuims, kaip ta Operacija pavyks ir t.t., kad nuo Chirurgo darbo patirties vyktų įtarimo nuėmimo „OPERACIJA“ :D 

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nežinau tiesiog, labai daug idėjų šiandien užplūdo ir išsakau jas. Manau, kad papilnėtų nusikalstamo pasaulio organizmas, kadangi manau, kad jis gan nūrus, ir manau, kad turėtų būt neblogas atnaujinimas... Serveris būtų pilnesnis ir tobulesnis :) 

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

O tai prie ko čia chirurgai ir įtarimo lygiai?

Chirurgija – intervencinės medicinos sritis. Lietuvoje chirurgija apima visą pluoštą labai išvystytų siaurai specializuotų sričių. Chirurgai – gydytojai. 

Medikų darbas yra, kam dar papildomų chirurgų? 

Nelogiškos tos tavo idėjos. Su pirma iš dalies sutikčiau, kad star kristų, bet toli gražu ne kas pusvalandį, minimaliai valandą, dvi.

Mano būsena neutrali.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nu kam reikia iš tiesų supras. Nes nelabai kitiem suvokiama yra paprasti dalykai ;) Dėl tų Chirurgų sakau ane? Nebūtinai turi jie būt. Čia kaip pavyzdys jei nedašilo. Galima medikams tiesiog pridėti tokiam funkcijas, kad tiesiog padarius kažkokia „Plastine Operacija“ Paaiškinsiu neigaliems (Tarkim veido operacija taikoma, kad neatpažintų kiti, žaidimo atveju, kad sumažėtų ĮTARIMO LYGIS)  :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Galiu paaiškinti ką Martis nori pasakyti, jis nori pasakyti kad: Turint serveryje įtarimo lygio, pvž: čia labiau aktualu kas daugiau surenka. Nu pvž: Kokia 80 ir nenori sėsti į jail'ą. Jis nori pasakyti tai kad įdėti medikams funkciją daryti plastinę operaciją, pvž: Tai jog žaidėjas turi 80 įtarimo lygio, jis nori kuo greičiau juos nusiimti, tada, jis susisiekia su mediku, pvž: Atvyksta į ligoninę, ten yra sumappint'a tam tikra palata, įėjus į ją kartu su mediku, žaidėjas sumoka medikui didelę pinigų sumą pvž: 30 - 50k, medikas ją padaro, ir žaidėjui sumažėja įtarimo lygis. Nu peace.. Čia kas norės, tas tikrai supras..

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.