MisterJames 10 Parašė Kovas 27, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: JameS_Stephen ✔ Koks tai pasiūlymas: Kaip ir nepasiūlymas,bet susimąstymui čia savininkam, ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip sprogsta car ir reikia už remontą sutvarkyti.. Nu ok,bet kainą kosminė. Sumokėjau 3k,tai porą kartų ir aš jau ubagas?? LOOL Mažinam kainas ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Žmonės į bonkrolą nuvysit su tokiom kainom.. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): JamesMarlboro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Kovas 27, 2015 Pff tai čia tie 3k centai yra. Manau geros tos kainos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MisterJames 10 Parašė Kovas 27, 2015 Kaip žmonės neturi pinigų o važnėti reik? Tai lai padaro autobusų sistemą su šleikom lekiosim. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Kovas 27, 2015 is tikro pries, nes bus bent jau kazkoks tikslas saugoti savo tacke, o ne taip, kad pameti belenkur, poh susprogs uz 500lt sutaisysiu... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_Bulsonas 59 Parašė Kovas 27, 2015 visada gali kviesti taxi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Kovas 27, 2015 Prieš. Viskas puikiai padaryta. Žaisk ir užsidirbsi tų pinigų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Kovas 27, 2015 Viskas čia gerai, aš esu prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Kovas 28, 2015 Na idėja tikrai nekažka. PRIEŠ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose