Super_Mario 1 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas, malonu susipažinti. Bet šis žmogus nėra iš LV, nes tikrojo vardas Super_Mario yra tikrai ne Robertas, o Linas. Taip, aš nesu iš LV ir niekada nesu ten žaidės, tad tikrai nežinau visų SA:MP žaidėjų nick'ų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 26, 2015 Sveikas, malonu susipažinti didelės sėkmės tiek žaidime tiek gyvenime, reikia pagalbos? rašyk man forume A.Ž pasistenksiu padėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lindorian_Zifforizen 7 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micro_Edga 12 Parašė Vasaris 2, 2015 Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 2, 2015 (redaguota) Malonu susipazinti! Sekmes serveryje ir gyvenime! Jei reikes pagalbos rasyk man I A.Z Negalima rašinėti tokių pat pranešimų per visas temas, kitu atveju bausim kaip už freepostinimą ir nesvarbu kiek bus ten žodžių. Pažeidė prisistatymų skilties taisykles. Vienas įspėjimas Redaguota Vasaris 7, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukusus_Hitman 0 Parašė Balandis 12, 2015 Na kagi aišku mes nesusipažinom per tą laikotarpį bet dar susipažinsim manau sėkmės tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Balandis 13, 2015 Jūsų prisistatymas yra senai sukurtas. Jeigu norite, kad atrakinčiau jūsų prisistatymą, susisiekite su manimi. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose