Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.17] Pasiūlymas serveriuj, busimom gaujom.

Erelis_Laimis

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Erelis_Laimis.

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na norėčiau nuo visko kuo pradėti. Tai yra, kad ankstesnės gaujos buvo, na įdomios prašmatnios unikalios, bet viena kart važiuojant nuo "Ūkininkų kalno" ir pažiūrėjus į Oro Balioną, man kilo daug durnokų įdėju, kurias labai įdomu pasidalinti su jumis, ir išklausyti jūsų nuomonės. Tai va, o jeigu karta dienoj ne dienoj, na čia jau pagal jus, tas Oro balionas staiga nukristu. Isivaizduoju aš bent jau taip. Kad tai būtu pranešta tik Direktoriam 2gauju vadams, ir Policijos direkoriuj, jeigu jie neprisijungia tai aišku pavad. O jeigu nėra prisijungusiu tada nėra galimybės kad jis nukristu. Bet nebūtu konkrečios datos. Kad vos ne ta valanda visi ir sektu ta balioną. Būtų tokia kaip ir staigmena. Manau gal būtu visai įdomu jeigu tas balionas nukristu vidurį miesto? Aišku visi dabar pradėsit galvoti, kad šaudysim civilius visi bus nelaimingi tas ir anas, bet pagalvojus, šis serveris yra pakankamai gerai išpopulerėjas ir manau kad tikrai galim padaryt tokiu naujokiu dėl kuriu, kiti projektai, galvas pames. Ir aš manau kad su tais vagonais, yra na jau senoka. Ir manau kad gali būt, kad ten tie oro balionai kaška gabena. Na aišku labiausiai logiškiausia tai būtu auksas. Na "šaibos", bet aišku gryštant prie temos, su šaudymu civiliu, manau galim juos užgrudinti ateičiai. Tarkime jeigu serveris darytu daugiau atnaujinimu, ta kriptimi, manau net būtų įdomiau, kai civiliai, eina pagal gauju ir policininku zenklus, nes manau kad visgi jie yra Viršiausi šiame žaidime, kurie gali padaryt daugiausia. Na aišku įdėja. išgalvojau važiuojant, ir neišplestėjo taip gerai, bet, na jeigu sudominau administracija galės man parašyt, papasakočiau detaliau, galėtume išmastyt šita įdėja.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau įdėtu įdomumo.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

Nesitikiu, kad ši įdėja gera, bet tesiog man smalsu, ka jus GS žmonės pasakysit, taigi laukiu prieš/už. Jei patiko galit LIKE paspaust :unsure:

 

 

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
23 minutes prieš, Marčius said:

Tu gal visas įdėjas į viena surašyti o ne po atskira tema kūrinėjas?

Čia tik viena tema. Kitas aš komentuoju :) Ir pasakau žmonėms, kas mano nuomone gerai kas įdomu kas ne ir kas nereikalinga. Aš esu sukures tik šia viena tema. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
18 minutes prieš, Erelis_Laimis said:

Čia tik viena tema. Kitas aš komentuoju :) Ir pasakau žmonėms, kas mano nuomone gerai kas įdomu kas ne ir kas nereikalinga. Aš esu sukures tik šia viena tema. 

Atsiprašau, sumaišiau su kai kuo kitu :D.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
5 valandas prieš , Jeremy_Redwood said:

Gan įdomiai sugalvota, bet manau galima būtų padaryti baliona kaip dar vieną pinjatą. Apie kuria visam serveriui rašytų jai atsiradus.

Na pinjata jau yra, manau tas balionas tuom ir išsiskirtu, kad civiliai kaip aš važiuojant galvotu, kad ten paprastas tu tipo Vos ne grožiuj, o viskas už to eitu link nusikaltimu. Bet manau pinjatos įdėja irgi nebloga tik čia jau reiktu apsisprest <3

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.