Rafael_Nadal 71 Parašė Kovas 29, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: Tūsavotkė . Tiesiog ūžeiga. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog sumappinti pastatą arba kažkurioje vietoje padaryti mini klubą/užeigą. Jame grotu muzikikė. Jeigu kada nors gs radiją bus užturbinta 100%, tuomet galėtu ir vykti tipo konkursai toje ūžeigoje ir pnš. Tarkim kiekvieną dieną nuo 21:00 iki 22:00 būnant joje duotu xp ir pinigų kaip afk zonoje, bet afk būnant neduodu, tik būnant online. Pradžiai manau užtektu ir tiek. Vėliau kažką pridurtume. Taip pat prigėre galės važinėtis, o PD gaudyti ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Manau būtu neblogai tokia vieta pabendrauti su žaidėjais. Galėtu vykti tūsavotkės. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Kitus mano pasiūlymus rasite mano profilyje. Komentuojam http://greenside.lt/...2-rafael-nadal/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 3 Parašė Kovas 29, 2015 Aš tikrai už būtu švenčiami gimtadieniai ar kitos šventės už. Ir užeigoje galės pavalgyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Kovas 29, 2015 Įdėja tikrai gana nebloga, aš už/. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnio_Vaikis 0 Parašė Kovas 30, 2015 as uz sia ideja nes tai tikrai gera ideja Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose