Karolis_Jakuza 126 Parašė Kovas 29, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jakuza • Kokios pagalbos jums reikia ?: Krč, susikuriau acc steamo, noriu pakviesti draugą į draugus, aš nusipirkau žaida,kad leistų kviesti,randa kitus žaidėjus,o mano draugo niekaip.... • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Kovas 29, 2015 Tai gal blogai draugo nicką vedi ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Jakuza 126 Parašė Kovas 29, 2015 Tai gal blogai draugo nicką vedi ? Viską gerai,vedu krč susitvarkiau jo profely xD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Kovas 30, 2015 Viską gerai,vedu krč susitvarkiau jo profely xD Jo ne vardą turi vesi,o ID ... pvz mano : http://steamcommunity.com/id/lukinis3000 - ID pasmane lukinis3000 ir ieškok . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose