Abraham_Lincoln 757 Parašė Vasaris 15, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : War_Xar • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas [Įsėdo į mano užrakintą mašiną tegul Rokas patikrina logus nebuvo atrakinta] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Lauris Drift 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
GOODgame 29 Parašė Vasaris 15, 2017 Sveikas nėra įrodymų, kai atsisėdau į užrakintą mašiną, be to galite tikrinti mano PC, galbūt pasibugino man dėl pingo, nes nėra mano pingo pas tave įrodymuose, realiai įrodymai beverčiai, o ir aš nekaltas... Nieko neturiu Tad nepergyvenu, reikia unbano sulaukt : ) [EDIT] Kaip ir atsiblokavime minėjau tą ''nebuminsiu'' parašiau, nes maniau atrakinta ir tu išmesi Jei kils įtarimų čia.. Jei prižiūrėtojai manys, kad čia čytinimas prašyčiau, kad Rokas patikrintų Peace. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Vasaris 16, 2017 Anketa netvarkinga. Trūksta įrodymų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose