Rafael_Nadal 71 Parašė Kovas 30, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: Picerininkų pirdos/motociklai ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog sumažinti kas antra motocikla, nes ten jaučiasi fps dropas. Geriau pridėti juos kitame miestelyje prie hamburgerinės. Fūristų miestelyje. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Tiesiog gal mažiau fps dropins. Aišku man gerai kaip yra, bet matosi kaip kitiems žaidėjams lagina ten kažkiek. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Kitus mano pasiūlymus rasite mano profilyje. Komentuojam http://greenside.lt/...2-rafael-nadal/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Kovas 30, 2015 Gal ir nebloga įdėja, pas tuos kuriuos pc nekažką, man tai nesijaučia niekur jokio fps dropo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 3 Parašė Kovas 30, 2015 Aš už nes kai pro ten važiuoju laggina žiauriai. Galėtu būti 2 picerijos. Viename pusė ir kitame pusė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose