Dzeikas 27 Parašė Kovas 1, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Yamaha_Yamah • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Kevin_Connor • Už ką buvote užblokuotas ?:Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Faustas_Henzer 4 Parašė Kovas 1, 2017 nesikisiu, bet kad tu jau nepirma karta bugini ./varzybos.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dzeikas 27 Parašė Kovas 1, 2017 (redaguota) 5 minutes prieš, Faustas_Henzer rašė: nesikisiu, bet kad tu jau nepirma karta bugini ./varzybos.. Tai aš nekaltas , kaškas toje sistemoje negerai nes ir per /bendradarbiai mano 2 nick ir užtai neturiu buti užblokuotas. Ir beto aš jį ant bairio ižeidinėjau ir jis netą paspaudė norėjo užmutinti o jis paspaudė užblokuoti už Čytinimą tai nemanau jog jis turėtu būti nubaustas Redaguota Kovas 1, 2017 Yamaha_Yamah Kevin_Connor Faustas_Henzer 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 832 Parašė Kovas 2, 2017 Atblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose