Mine_Death 0 Parašė Kovas 31, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Mine_Death Jūsų vardas realiame gyvenime :Benas Kiek jums metų ? :17m. Iš kokio miesto esate? :Vilniaus. Jūsų charakterio savybės :Esu mldc čiuvelis, mėgstu pabendraut.Esu draugiškas,tikrai su manimi galima linksmai praleisti laiką ir internete ir realiam gyvenime. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? :Čiūju Krepšinis ir Futbolas Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? :Gerosios: Nepalieku draugo BBŽ kokioje situacijoje.. Padedu išlyst iš skylės draugams ir merginoms ...Krc esu padedantysis draugams ir krč draugų nepalieku ir pnš... Nusišnekėjau bšk..Blogosios: Nemėgstu kai iš draugo ar manęs tyčijasi tai tada susirandu tą kuris taip stumia ir jam *cenzūra*... O tada pareiškimą parašo ant manęs,kad sumušiau ir *cenzūra* man...Krč nežinau,bet čiūju nuo klausimo nusišnekėjau galutinai... Jūsų nuotrauka (būtina) : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Raimis_R 17 Parašė Kovas 31, 2015 Sveikas, koks tavo askas? Mine_Death 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mine_Death 0 Parašė Kovas 31, 2015 Sveikas, askas: Ta$ vi3nint3li$ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 7, 2015 Sveikas Benai, malonu susipažinti. Matosi, jog mėgsti sportuoti, už tai ir gerbiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Balandis 13, 2015 Jūsų prisistatymas yra senai sukurtas. Jeigu norite, kad atrakinčiau jūsų prisistatymą, susisiekite su manimi. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose