The_David 16 Parašė Kovas 15, 2017 Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: The_David 2. Kokios pagalbos jums reikia: Dėl teamSpeak 3 programėles 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Kai žaidžiu samp ir noriu tuo metu kalbėti per TeamSpeak3 tuomet manęs niekas negirdi, kaip mikrafonas neveiktų, o kai nežaidžiu tai viskas gerai yra. Girdi kaip aš kalbu. Gal padėtumėte? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mode_Fnv 33 Parašė Kovas 15, 2017 Man viskas tas pats, paleisk TS3 per admin teises ir viskas bus ok. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Osva 3 Parašė Kovas 15, 2017 pabandyk pirma įjungti žaidimą, o po to paleisti ts3 (run as administrator) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_David 16 Parašė Kovas 15, 2017 4 valandas prieš , Mode_Fnv rašė: Man viskas tas pats, paleisk TS3 per admin teises ir viskas bus ok. Dėkui, padėjo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose