Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[Pasiūlymas Serveriui] Mechanikų/taxi darbamas nauda

Evaldas_Juko

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Evaldas_Juko


✔ Koks tai pasiūlymas: Mechanikų/taxi darbams nauda.


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:


1. Mechanikai - visiškai nereikalingas darbas serveryje, niekam jų nereikia nes visi mašinas susitvarko nuvažiuojant į dažyklą. Taipogi stipriai atsitrenkus mašina užgesta, po poros sekundžių, ji vėl užsiveda... Tai palaukit, nuo tokių smūgių, mašina kaip tik turėtų visiškai neužsivest ir dėl to tektu kviesti mechanikus kad mašiną sutvarkytų. Prie to paties, galėtumėt padaryti jog nuo 300-400% mašina visiškai neužsivestų, tai vis atsirastų daugiau darbo mechanikams. (Dar pastebėjau jog serveryje žaidžia daugiau adminų/vipų nei paprastų žaidėjų, dėl to, manau reikėtų jiems neleisti susitvarkyti mašinos, geriausia išvis atimt tokią privilegiją, tegul jie atsistato HP, bet lai mašina būna sugedus... buvo man šiandien dar toks atvejis, atsitrenkiau kaktomuša su adminu, jo mašina užsidegė, mano taipogi, jis susitvarkė, į chatą numetė "žvengą" ir išvažiavo, o aš likau sprogti...) Vėl gi, nuo tam tikro mašinos procentų kiekio, mašina pradėtų važiuoti lėčiau lyg su kokiu autopilotu ir trauktų vos 70-80km/h.


2. Taxi - antras nereikalingas darbas serveryje, jų taip pat niekam nereikia, kadangi serveryje dviračių yra lyg kokiam parke medžių. Nuomos automobiliai jie tikrai naudingi, bet manau reiktų padidinti mokestį į minutę. Toliau apie dviračius - siūlau išimt juos visiškai arba bent palikti po 2-3 kiekvienoj vietoj kur jie randasi, vėl gi su nuomos mokesčiu (50% mažesniu nuo mašinos) (Šiuo metu, taxi darbas reikalingas tik tiems kurie nori atvykti į miestelį nuo labai toli kur nėra nei dviračių, nei nuomos automobilių.)


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Žaidimas taptu realistiškesnis ir paprastų žaidėjų atžvilgiu lygesnis, taipogi, mechanikams/taxi darbuotojams tai būtų į naudą ir atsirastų daugiau darbo.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
 

Dęl taxi sutinku. Dviračių tikrai pilna, o dėl mechanikų nelabai. Mechanikams labai daug galima ką sugalvoti. Mašinų sistema ištobulinus mechanikai turėtu labai daug darbo. Su laiku matysime kaip bus :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.