Eko'Mad 142 Parašė Balandis 1, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eko_Mad • Verslo kaina, už kurią jį parduodate : Siūlykit nuo 300.000 eurų. • Verslo nešamas pelnas per minutę : 56 eurai per minutę ( 56/min ) • Ar verslas turi papildomą pelną ?: Neturi, nėra papildomo AngelPine miestelis • Verslo pavadinimas : Karlo parduotuvė. • Vaizdinė medžiaga, patvirtinanti, jog verslą tikrai turite ?: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Balandis 3, 2015 Pasiūlyta 330.000€ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MisterJames 10 Parašė Balandis 3, 2015 Siūlau 350'000 ir duodu dar SG ir DGL po 5k Ateini dabar nuperku be jokių pribambasų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Balandis 3, 2015 400 000 eur siūlau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MisterJames 10 Parašė Balandis 3, 2015 400 000 eur siūlau. *cenzūra** tu rimtai? Hamas palik kitiems kažką čia su savo limonais nesišvaistęss :// Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Balandis 3, 2015 Iš Remigijaus pavogiai dabar čia ant pardavimo laikai, nors tas biznis mano buvo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Balandis 3, 2015 Aš jį pirkau iš Marius_Marllboro so be chill 400k niekas daugiau nesiūlo? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Balandis 3, 2015 Aš jį pirkau iš Marius_Marllboro so be chill Remigijus dar tik žalias ant sampo nesenei suejo 1 mėnesis kaip žaidžia, tu jam pasakei kad duok biznį ir pakėlsi už kredus jam, jis devė tau tą bizni ir pliaukšt dingai... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Balandis 3, 2015 Asile ne aš jį apgavau.. Tikrinkit logus, kad pirkau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Balandis 3, 2015 Asile ne aš jį apgavau.. Tikrinkit logus, kad pirkau nesimazink. juk sake, kad pavoge bizni.. dabar cia litus darosi... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Balandis 3, 2015 Aš jį vakar nusipirkau....... iš Marius_Marllboro kas neaišku atmaze tu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Balandis 3, 2015 Aš jį vakar nusipirkau....... iš Marius_Marllboro kas neaišku atmaze tu Nusipirkai ar ne, bet logus patikrins. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Balandis 3, 2015 Tegul xddd Pirma tegul išsiaiškina tada čia mane užsipuldinėkit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
remigijus 22 Parašė Balandis 3, 2015 Tegul xddd Pirma tegul išsiaiškina tada čia mane užsipuldinėkit Nesuprantu, kam reikia pis* protą ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Balandis 3, 2015 E tu cypliau, ar aš tave apipisau? Tikrina tegul logus ir nefreepostinat čia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
remigijus 22 Parašė Balandis 3, 2015 E tu cypliau, ar aš tave apipisau? Tikrina tegul logus ir nefreepostinat čia Cyplius sako... abejoju ar real tu man tai į akis pasakytum. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Balandis 3, 2015 Eko gi visi žino, kad apgavai, tai sedėk ramiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Balandis 3, 2015 :DDDDDDDDDDDDDD Iš kur čia visi tokie protingi mat? Remiga prasiuntei jiem ane? Aš jum sakau tegul tikrina logus ir jūs čia nefreepostinkit. Remiga tau netik, kad į akis pasakyčiau, bet ir blizgę duočiau :DDDDD Kaltina jie čia mane xddd Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
remigijus 22 Parašė Balandis 3, 2015 *cenzūra* Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Balandis 4, 2015 Parduotas, lock! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose