Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pasiūlymas serveriui] Verslų tobulinimas

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal

✔ Koks tai pasiūlymas: verslų tobulinimas.

✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  visų pirmą pradėsiu nuo to, kad visas dalykas prasidėtu nuo verslų kaip dabar yra. Tiesiog turint verslą galėtum sukurti kompaniją. Tačiau kompanijos įkurimas kainuotu dar 2 kartus daugiau tiek pat pinigų kiek kainavo verslas. Jeigu verslas kainavo 100k, tai kompanijos įkurimas kainuotu 200k. Įkurti galėtum vyriausybėje arba savo verslo meniu. Prieš įkurdamas turėtum pasirinkti ką nori pardavinėti. Na pagalvojau, kad turėtu būti 5 rūšys pardavinėjimų. Jeigu žaidėjei norės darytis 10 tokių pat pardavinėjimų tai bus gerai, bet jau kai bus 11 ar daugiau tai prasidės didelė konkurencija. Kas savaite  laiko kažkurią diena 1 iš kompanijų mažiausiai padarius pelno būtu uždaroma ir liktu tik paprastas verslkas, o už kompanija pinigus prarastum. Taip pat į savo kompanija galėtuym pakviesti 5 žaidėjus. Tarkim kaip darbuotojus kurie padėtu klestėti. Užsidarinėjimo priežastis būtu bankrotas, taip kad nebūtu belekiek kompanijų. Taigi kurdamas kompanija turėtum pasirinkti vieną iš kelių punktų. Ką norėsi pardavinėti. pvz: maisto bakalėja, automobilų dalys, vaisiai, drabužiai ar pnš. Vieną išsirinkus pradėtum savo versla daryti. Nuotraukas įmesiu vėliau ir paaiškinsiu kas kur ką. Taigi visų pirma reikėtu užsisakyti prekes. vienam sykiui užsisakyti galėtum tik 10, tačiau jeigu esi priėmes 5 darbuotojus ir visi galėtu būt vienu metu, tuomet gaunasi 60. Pirkimo būdas paprastas. Kas 30minučių toje pirkimo zonoje keistusi kainos prekių. Pvz: 10 bananų 20eu, po 30 min gali būti, kad jau bus 50eu ir taip pnš. Norint geriausia biznį prasukti reikia kuo pigiau nusipirkti, o pardavimas vyktu lygiai toks pat. Kas 30 minučių keitinėtusi kainos supirkimo. Tai galėtu būt 30eu, 100 eu ir pnš. 1 daugiausia pelno padarius kompaninija iš tos pačios rūšies gauti daugiausia uždarbio, o likusisos kitos kažkokį mažesnį. Taip pat kaip minėjau jeigu būtu daugaiu kaip 11 kompanijų, mažiausiai surinkus pelno užsidarytu. Taip pat turėtum susisiekti su fūristais, kad jie pakrautu tavo užsakytas prekes bei nuvežtu į sandėlį. O iš sandėlio DPD darbuotojai. Neatvežus prekių jos niekur nedingtu, bet jokio pelno nedarytum savo kompanijei.

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Manau smagu būtu pažaisti su savo verslu bei konkurencija.

Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

d384b0d637de7b416227a053e0f3516b785.jpg

7d6d5dfbc442ad99e4977c7959f850f2831.jpg

LS mieste dokose būtu galima fūristams pakrauti arba kaimelyje tam prie SF misto. Mano nuomone labiau tiktu kaimelis šis, nes žaidžiam kaimelių gyvenimą.

3195abdf59fdf0b40b746e654b1751da664.jpg

čia iškrautu fūristai, o DPD pasikrautu.

Kitus mano pasiūlymus rasite mano profilyje. Komentuojam :)http://greenside.lt/...2-rafael-nadal/

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš fūrmėnams ieškau vis kokios veiklos, ir šis dalykas, galėtų dar papildomai paįvairint mūsų darbą... Ir variantas su verslais labai palankus, principas būtų tas pats, jog reikia būti aktyviu. Dėl mašinų pardavinėjimo, aš turiu verslą : Mašinų turgus, ir kaip jis siūlė su bananais, tai čia galėtų būt kokios dalys mašinoms, nes vis gi pas mane naudoti automobiliai. Ir prisidėtu logikos, jog su Packer kai veži konteinerį, ten būtų dalys , o paįvairinimui iš tų dalių galima lipdyt mašiną tos rūšies kompanijoms. 

Fūristai atveža dalis, DPD išvežioja jas ( kur jiems vežt tai nežinau. galbūt sukurt kokį auto dalių parduotuve ar į mechanikų baze, ir pvz mašinų kompanija perka dalis iš mechanikų būtų logikos ). 

Dar gali būti, kad prie atvežto konteinerio yra tarkim:

Jūs sėkmingai atvežetė Sabre (ar kaip ten parašyta)

Papildomos detalės: Padangos

Kitą kartą tarkim :

Jūs sėkmingai... Blista Compact

Valytuvai 

Mašinų dalys ždž. 

Reikia suderint šia verslo kompanija , ir tikrai būtų unikalus variantas. Aišku darbo daug. Dar kažką papildomai ir už kreditus įdėtumėt kas be ko. Kitaip jum nebūtų prasmės tai daryt.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.